Polí­tica divendres 2 novembre 2012

Narcís Cisquella s'acomiada de l'alcaldia de Torrefeta i Florejacs


Autor: Núria Magrans

Ha format part de l'ajuntament durant 14 anys, els darrers deu com a alcalde

Foto de comiat de Narcís Cisquella amb tots els representants municipals Autor: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs

En el darrer ple de l'ajuntament de Torrefeta i Florejacs, celebrat el passat dimecres 31 d'octubre, l'alcalde Narcís Cisquella va presentar la seva renúncia al càrrec tal com havia anunciat dies enrere.

En el discurs de comiat Cisquella va agrair a totes les persones, membres de l'Ajuntament i especialment al personal del mateix, representants de l'alcalde als pobles, a altres entitats comarcals, i a tot el veïnatge de Torrefeta i Florejacs, el suport que durant deu anys li han donat i va animar al consistori a seguir treballant en pro del municipi.

En el seu lloc, i fins al proper ple on s'ha d'aprovar la persona que el substitueixi, ocuparà l'alcaldia Josep Secanell, veí del Llor i actual regidor d'Hisenda , Agricultura, Medi Ambient i Protecció Civil. Pendents d'aquest nou ple, Josep Garrabou i Núria Magrans seguiran amb les tasques que estaven desenvolupant fins ara, i Pere Claver Puig, veí de Palou, serà el nou membre del consistori que es constituirà, amb tota probabilitat, a mitjan de novembre.Etiquetes: renúncia ajuntament

Ho vols compartir?