Polí­tica dimecres, 25 de Febrer de 2015

Projecte de perllongament de l’L-311b fins a l’A-2 a Cervera,


Autor: somsegarra

Es preveu que el projecte constructiu quedi redactat durant aquest any. El pressupost previst de les obres és de 350.000 euros

Projecte de perllongament de l’L-311b fins a l’A-2 a Cervera,
Projecte de perllongament de l’L-311b fins a l’A-2 a Cervera, Foto: Gencat

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila, ha anunciat avui l’impuls del projecte de perllongament de l’L-311b fins a l’A-2 a Cervera, per tal de millorar la mobilitat en aquest municipi. L’actuació, amb una inversió prevista de 350.000 euros, permetrà dotar el nucli urbà d’una nova connexió amb l’autovia, així com amb l’Eix Transversal, i l’L-311 (carretera cap a Guissona).

La carretera es perllongarà des de l’avinguda de Guissona fins a la rotonda d’accés de l’A-2, que també enllaça amb l’Eix Transversal, i les carreteres L-311 i N-141f (de les Oluges). A més de l’execució d’aquest tram de nou traçat, que tindrà uns 300 metres de longitud i 8 m d’amplada, també s’actuarà en l’L-311b existent.

El traçat de l’L-311b va quedar interromput com a conseqüència de la construcció de l’A-2, de manera que va perdre la connexió amb la resta de la xarxa viària i actualment serveix d’accés a diverses finques de l’entorn. Per a donar sortida a aquesta carretera i, a més, dotar d’una nova connexió al municipi amb l’A-2, el Departament ha previst el perllongament de l’L-311b fins a l’autovia.



Font: Gencat   + info (enllaç extern)

Etiquetes: portal segarra actualitat agenda turisme fotos viatge viatjar catalunya catalonia

Ho vols compartir?