Polí­tica dijous, 9 de Abril de 2015

Ramon Gomà, reelegit cap comarcal de la jnc a la segarra


Autor: Ramon Gomà
Ramon Gomà, reelegit cap comarcal de la jnc a la segarra
Ramon Gomà, reelegit cap comarcal de la jnc a la segarra Foto: Ramon Gomà

En el marc del procés de renovació de les estructures territorials de la Joventut Nacionalista de Catalunya – Joventuts de Convergència - iniciat el passat més de Març a tot Catalunya, el passat dijous 9 d'abril la militància de la Segarra va reelegir com a cap comarcal Ramon Gomà i Tous per unanimitat, a més a més d’elegir Pol Torradeflot i Gerard Majoral com a Consellers Nacionals de la JNC.

El Guissonenc Ramon Gomà té 18 anys i és estudiant d'Administració i Direcció d'Empreses. Milita a la JNC des del passat any 2014 i és membre del Comitè Executiu de Terres de Lleida com a vocal de comunicació i premsa.

Gomà revalida el càrrec, ja que va ser escollit per primer cop el 13 de juliol del 2014, dia de fundació del col•lectiu de la JNC a la comarca. El reelegit cap comarcal s’ha marcat com a objectiu fer créixer la militància tant en nombre com en formació, al mateix temps que vol crear un discurs polític jove amb un caràcter marcadament independentista que faci palès de la determinació i valentia del President Mas en el Procés. Relacionat amb la creació d’un discurs propi, un altre dels objectius marcats és tenir presència tant en xarxes socials, com en fòrums de debat o en mitjans de comunicació. Per aquest motiu, es va anunciar la incorporació al Comitè Executiu Comarcal de la cerverina Judit Castellà, qui s’encarregarà de dinamitzar l’àrea de comunicació. Finalment, Gomà va reafirmar com a objectiu i compromís treballar per aconseguir una regeneració política i al mateix temps profunditzar en una democràcia més participativa tant dins de l'organització com en les institucions.

A l'assemblea, es va fer un balanç positiu de la feina feta des de la fundació del col•lectiu. Gomà va destacar el fort compromís i implicació de la militància, la campanya del 9N, l'Escola d’Estiu i la participació als Consells Nacionals entre altres activitats. Per tancar l’acte, va recordar la frase de Joan Fuster “la política o la fas o te la fan” i tot seguit va animar a la militància a “esforçar-se al màxim per les eleccions del 24 de Maig i sobretot per les del 27 de Setembre, ja que no seran unes eleccions normals i corrents, sinó que ens hi jugarem la nostra llibertat, el futur de Catalunya i de tots els catalans”. Finalment va agrair l'elevada assistència, una mostra més del fort compromís de la militància.



  + info (enllaç extern)

Etiquetes: jnc guissona segarra

Ho vols compartir?