Polí­tica dilluns, 4 de Maig de 2015

Gra reclama l'arranjament de l'accés al nucli


Autor: somsegarra

El veïnatge ha col·locat en lloc ben visible una pancarta on es reclama a l'Administració competent l'arranjament de l'accés al seu nucli

Gra reclama l'arranjament de l'accés al nucli
Gra reclama l'arranjament de l'accés al nucli Foto: veïns Gra

L'accés al nucli de Gra és considerat el punt més perillós de la carretera L-310 dins el terme municipal de Torrefeta i Florejacs. La seva millora i arranjament està previst en el projecte anomenat 'Millora local d’ordenació d’accessos de la carretera L-310', al qual l'Ajuntament hi va presentar al·legacions l'any 2010.

L'Ajuntament ha reclamat reiteradament l'execució d'aquest projecte al Departament de Carreteres de la Generalitat a Lleida, i directament al Director General de Carreteres, Sr. Xavier Flores, i la resposta sempre ha estat que la situació econòmica actual no permet tirar endavant actuacions com la referida, que ja té el projecte tècnic fet de fa anys.

Juntament amb aquests accessos de la L-310, que inclourien Gra, Sant Martí de la Morana i La Morana, també hi ha altres actuacions sol·licitades per aquest Ajuntament, com son les millores a les entrades a Bellveí i Torrefeta a la L-311 i l'accés a Palou a la L-313.

Totes aquestes carreteres reben molt trànsit ja que són eixos de comunicació importants per això des de l'ajuntament 's'insisteix i es continuarà insistint en que es facin accessos segurs per als usuaris, i continuarem donant suport al veïnatge dels diferents nuclis en aquestes reclamacions'.

la carretera L-310 al pas per Gra - Gra
la carretera L-310 al pas per Gra
Foto: Ramon Sunyer
vista general del poble de Gra - Gra
vista general del poble de Gra
Foto: Ramon Sunyer


Etiquetes: acessos carreteres Gra

Ho vols compartir?