Acte

Exposició Cal·ligrafia

Del dissabte 2 al dijous 28 març 2013 a Biblioteca , de Guissona

L'exposició està formada per un conjunt d'obres cal·ligràfiques de Keith Adams, i també d'Amanda Adams, ex presidenta de la Society for Calligraphy & Handwriting de Seattle, USA, i primer premi d'escriptura itàlica de la Society for Italic Handwriting de Londres.

L’exposició estarà oberta fins el 28 de març.

KEITH ADAMS

(Swindon, Anglaterra 1954) és llicenciat per la Universitat d'Oxford en Estudis xinesos (BA 1976, MA 1984). El 1977 es va traslladar a viure a Catalunya (actualment viu a Cabanabona), i es va dedicar de nou a la cal · ligrafia llatina, que va estudiar primer a nivell d'institut i després amb alguns dels millors professors d'Anglaterra de l'època. Va exposar la seva obra per primera vegada el 1981 i es va estrenar com a professor internacional de Cal · ligrafia en cursos monogràfics als Estats Units el 1982.

Ha col · laborat amb l'estudi Zimmermann de Barcelona, sobretot per inscriure a mà els noms de les entitats olímpiques de cada país en les invitacions oficials per als Jocs Olímpics d'estiu de 1996 a Atlanta i d'hivern de 1998 a Nagano.

El seu treball també es pot trobar al llibre Somnis (Llibre per llegir a les fosques) de Comediants (Editorial Aliorna, Barcelona, 1987) i en la revista internacional Letter Arts Review.

Actualment és professor de cal·ligrafia del Departament de Disseny Gràfic de la Universitat Autònoma de Barcelona

cartell Exposició Cal·ligrafia - guissona
cartell Exposició Cal·ligrafia
Autor: Joan

Insertada per: Joan


Ho vols compartir?