Acte

V edició de la Fira de la Màgia al carrer, Montgai Màgic

Del divendres 4 al diumenge 6 octubre 2013 a Montgai , decartell V edició de la Fira de la Màgia al carrer, Montgai Màgic

V edició de la Fira de la Màgia al carrer, Montgai Màgic que se celebrarà els dies 4, 5 i 6 d’octubre amb la presència de mig centenar de mags amateurs.

El divendres al matí es tornarà a organitzar, juntament amb la federació ALLEM, una sessió de màgia adreçada a persones amb discapacitat. Uns 200 joves i monitors d’una desena de centres de la demarcació de Lleida podran gaudir d’una xocolatada, d’un taller de màgia a càrrec del Mago Martin i de l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida i d’altres espectacles sorpresa.

Montgai Màgic també comptarà amb la participació d’un circ màgic, el segon concurs de màgia close-up, el tercer concurs de màgia general, amb la participació d’una dotzena de persones i el mercat màgic, únic a l’Estat espanyol i que enguany s’ampliarà amb la participació d’unes cinc parades i els tallers per als petits.

A més de l’actuació estrella del certamen que anirà a càrrec de Mag Txema, aquesta edició es completarà amb una fira d’artesans, que comptarà amb una setantena de parades

MontgaiM2013.pdf

Insertada per: Montgai Màgic

Web


Ho vols compartir?

dimecres 5 agost 2020


Login

Actes de la setmana

fins diumenge 20 setembre 2020
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició 'Colors del nou país que estem gestant'
fins dissabte 12 setembre 2020
Cervera
Festiuada, moments d’art i marinada
fins diumenge 30 agost 2020
L'Ametlla de Segarra (Montoliu de Segarra)
Comalada Art i Paraula 2020
dissabte 8 agost 2020
Rocamora i Sant Magí de la Brufaganya (Pontils)
Música a la fresca a la Brufaganya 'Emili Vendrell, la veu del poble'
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda