Acte

Xino-xano, el paisatge d’Argençola

diumenge, 4 de Setembre de 2022 a les 10:00 a Argençolacartell Xino-xano, el paisatge d’Argençola

El proper diumenge 4 de setembre torna el cicle de passejades llegides Xino-Xano a Argençola. Comencem en companyia de M. Àngels Solé, autora de les novel·les negres, que ens descobrirà el paisatge d’Argençola i com l’ha reflectit a les seves obres. Sortida a les 10 del matí des de la bàscula d'Argençola.

M. Àngels Solé és llicenciada en ciències biològiques, especialitzada en la branca de botànica i ha alternat la seva professió com a docent amb les seves dues passions: els llibres i les plantes. També és autora de les novel·les negres: Essències criminals i Essències d’un mal son – presentada el passat Sant Jordi.

L’autora ens descobrirà el paisatge d’Argençola i com l’ha reflectit a les novel·les, així com el paper que juguen les plantes i les essències en les seves trames.

Xino-Xano és una manera diferent de fer activitat al medi natural i gaudir dels seus beneficis. Les passejada està coordinada per Marta Berenguer, periodista, formada en psicoanàlisi i psicologia.

Les passejades són gratuïtes i obertes a tothom i us podeu inscriure enviant un correu electrònic a mberenguer@argencola.cat.

Xino-Xano és una passejada per l’entorn natural del terme d’Argençola, a ritme pausat, per descobrir i gaudir del paisatge amb uns altres ulls. Ens acompanyen llibres i lectures, per descobrir autors i mirades diferents, al voltant de la natura, l’home, la ruralitat i la vida.

En aquesta edició 2022-2023 passejarem acompanyats no només de les obres, ens acompanyaran també alguns dels autors o traductors dels llibres, per endinsar-nos-hi d’una manera més directa.

El cicle Xino-Xano està organitzat per l’Ajuntament d’Argençola, amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de les subvencions del seu Catàleg de Serveis.
Insertada per: Argençola


Ho vols compartir?

dilluns, 4 de Març de 2024


Login

Actes de la setmana

fins diumenge, 31 de Març de 2024
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició col·lectiva del Grup de Nadal d’Artistes Vallencs
fins dissabte, 20 de Abril de 2024
Cervera
Visites guiades a Cervera 2024
fins dijous, 25 de Abril de 2024
Cervera
Exposició fotogràfica 'Segarrejant'
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda