Societat dilluns, 2 de Abril de 2012

Jaume Terribas i Albert Turull formaran part del secretariat nacional de l'ANC


Autor: editor

l’Ajuntament de Sanaüja també s'adhereix a l’Associació de Municipis per a la Independència

Jaume Terribas
Jaume Terribas

El passat dissabte 31 de març, organitzat per la Segarra per la Independència, van tenir lloc a Cervera les votacions corresponents a la jornada electoral convocada des de l'Assemblea Nacional de Catalunya. La consulta tenia com a finalitat designar els membres del secretariat nacional de l'entitat i de les juntes de les assemblees territorials. La mesa electoral fou presidida per Esperança Ramírez i es va instal·lar al Centre Obrer del passeig de l’Estació.

Amb un 55% de participació, la coordinadora territorial la Segarra per la independència va donar el seu vot massiu al cerverí Albert Turull per a formar part de la representació territorial de la Regió de Ponent (que reuneix les comarques de Segrià, Urgell, Segarra, Les Garrigues, Pla d'Urgell, Noguera, Llitera i Baix Cinca) i a Jaume Terribas, veí de Malgrat de Segarra, per a la representació nacional.

Amb els resultats oficials publicats, ambdós s’integraran dins l’òrgan de govern de l’Assemblea Nacional de Catalunya, format per un total de setanta-cinc membres, que tindrà l’encàrrec de desenvolupar el full de ruta previst fins l’any 2014.

A més, la candidatura a la Junta del secretariat comarcal de Segarra per la Independència va ser ratificada unànimement i serà formada per Jaume Moya, coordinador, Gabriel Farrando, tresorer, Narcís Turull, secretari, i M. Rosa Mas, Ricard Coma i Jaume Vilà com a vocals.

Per altra banda, l’Ajuntament de Sanaüja va aprovar la seva adhesió a l’Associació de Municipis per a la Independència, formada ja per uns 400 municipis. La comarca de la Segarra, amb tretze dels vint-i-un consistoris adherits (a banda del Consell Comarcal) é capdavantera dins les terres de Lleida i una de les més compromeses de tot Catalunya amb el projecte sobiranista.

Albert Turull -
Albert Turull


Font: Segarra per la Independència Etiquetes: anc segarra per la independència
Compartit per viladetora.net

Ho vols compartir?