Societat dimarts, 3 de Juliol de 2012

En record del Toni Nadal


Autor: editor

Tres vídeos i diferents escrits per retre un darrer homenatge a un dels homes del temps més populars i 'campechano'

Toni Nadal rebent la Flor de Florejacs el 2009
Toni Nadal rebent la Flor de Florejacs el 2009

Notes de condol per la mort de Toni Nadal Segura

El president del Consell Comarcal de la Segarra, en nom propi, de tota la corporació i dels treballadors, vol agraïr l’estima i la defensa que el Toni sempre ha fet de la Segarra.

Sempre et tindrem entre nosaltres.

Cervera – La segarra, juliol de 2012

La Fundació Jordi Cases i Llebot es vol afegir a les mostres de condol per la sobtada desaparició d’en Toni Nadal. El comptem entre els nostres, entre els estimats, entre els més vàlids, entre els que sempre van saber divulgar la Segarra amb orgull i, a més, van voler col·laborar en molts dels seus projectes, sense vacil·lacions i amb el mestratge de qui coneix profundament el país i s’hi dedica sense reserves.

Per tot això, per l’enorme buit i consternació que sentim i per la gratitud que ens mereix la seva tasca de sempre en favor de la nostra comarca, en aquests difícils moments ens fem absolutament solidaris del dol de la seva família més directa i dels seus incomptables amics.


Jaume Moya i Maria Garganté , companys al Fòrum l'Espitllera, li han deixat una glosa a la seva figura i també un enigmàtic 'Cosidor'Etiquetes: toni nadal segarra
Compartit per viladetora.net

Vídeos

Toni Nadal explicant la pluja al nord de Sanaüja

Ho vols compartir?