Societat dilluns, 6 de Agost de 2012

Nit d’estelades a Tarroja


Autor: Segarra per la Independència

És la segona festa major de la comarca que incorpora l'estelada als actes

L'estelada presidint el campanar durant la festa major
L'estelada presidint el campanar durant la festa major Foto: Segarra per la Independència

Divendres 3 d’agost la Segarra per la Independència va intervenir al sopar popular d’inici de Festa Major a Tarroja. Davant més de 150 persones, representants de l’entitat varen intervenir per donar a conèixer la Marxa cap a la Independència promoguda des de l’Assemblea Nacional de Catalunya i varen promoure la participació de tots els presents a la gran manifestació de l’11 de setembre, així com van animar als presents a manifestar el seu suport a la independència de Catalunya tot penjant l’estelada a la façana de casa seva.

La intervenció va anar precedida d’una sessió de garrotins espontanis, que va ser closa amb la participació de l’alcaldessa que, també amb una cançó improvisada, va cedir la paraula a Montserrat Martín i d’altres assistents de la Segarra per la Independència.

L’acte va tenir molt bona acollida per tots els presents, que van esgotar les senyeres estelades de la parada de marxandatge de l’entitat. Des de dissabte, dotzenes d’estelades llueixen als balcons i finestres de Tarroja i, al capdamunt del campanar de l’església parroquial de Sant Salvador, i oneja una gran senyera estelada que és visible des de molts quilòmetres de distància.

Sopar popular - Tarroja de Segarra
Sopar popular
Foto: Segarra per la Independència


Etiquetes: estelada festa major tarroja
Compartit per viladetora.net

Ho vols compartir?