Societat dimecres, 17 de Octubre de 2012

Detenen tres falsos operaris de gas a Aguilar de Segarra


Autor: redacció

Els estafadors van fer reparacions innecessàries en una masia per un import de 7.730 euros

Les Coromines
Les Coromines

Les víctimes, un matrimoni d'Aguilar de Segarra, van denunciar que havien rebut la visita de diferents operaris per fer reparacions que realment no calien. Concretament, el 4 d'octubre van canviar una goma i un tub per un import de 800 euros. El dia 8 d'octubre van tornar dient que la instal·lació perdia gas i li van canviar de nou, per un import de 2.030 euros. L'endemà 9 d'octubre van canviar bombetes i un quadre elèctric de llums i endolls, per un valor de 4.900 euros. En total, les víctimes van pagar 7.730 euros per unes reparacions que no calien ja que tot funcionava correctament ni pertocava la revisió de manteniment.

El passat 10 d'octubre, els mossos d'esquadra van detenir als tres homes quan tornaven al mateix domicili a fer noves reparacions. Només un dels detinguts disposava de carnet d'instal·lador de gas d'una empresa de Barcelona.

La investigació continua oberta per tal d'esbrinar si els detinguts poden estar implicats en altres fets similars i no es descarten noves detencions. Els detinguts, tots amb antecedents, van passar l'11 d'octubre a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Etiquetes: estafes reparacions gas

Ho vols compartir?