Societat dilluns, 19 de Novembre de 2012

Nova colla de bastoners a Sedó


Autor: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs

El jovent de Sedó en fa la presentació durant el sopar de la festa major d'hivern, celebrada aquest cap de setmana

Sopar de festa major a la sala de ball de cal Pere
Sopar de festa major a la sala de ball de cal Pere Foto: Marina Jové

Prop de dues-centes persones de totes les edats van assistir al sopar de festa major d'hivern a Sedó. El teatre i el ball van estar acompanyats de diverses sorpreses, entre elles, la presentació de la nova colla de bastoners de Sedó. Aquesta colla es pretén nodrir de la col·laboració de gent de totes les edats i de tota la Segarra, ja que s'obre a tothom qui tingui ganes de participar-hi, bé sigui fent el ball de bastons, com persones que vulgui tocar instruments tradicionals per acompanyar-los.

A més, el jovent de Sedó, coordinadors dels bastoners, van presentar un original calendari per recaptar fons per a la creació d'aquesta colla. Aquest calendari està disponible a la botiga de Sedó.

La festa va durar fins a altes hores de la matinada. L'endemà, missa major a l'ermita de la Mare de Déu de Santesmasses i vermut popular. Tot plegat, un èxit de participació en totes les activitats programades. L'Ajuntament vol felicitar a l'organització i als participants pel bon ambient i la feina ben feta.

Ermita de les Santes Masses - Sedó
Ermita de les Santes Masses
Foto: Angelina Llop


Etiquetes: festa major bastoners sedó

Ho vols compartir?