Societat dijous 22 novembre 2012

Bombolles de Lleida promociona els caves i escumosos de proximitat


Autor: Redacció

Cinc cellers de Lleida participen en la campanya

Bombolles de Lleida promociona els caves i escumosos de proximitat
Bombolles de Lleida promociona els caves i escumosos de proximitat

Els cellers adherits a la campanya Bombolles de Lleida són Analec de Nalec, Celler Cercavins de Verdú, Castell del Remei de Penelles, L'Olivera de Vallbona de les Monges i Raimat de Lleida, els cinc elaboradors de la Ruta del Vi de Lleida . 'Aquests cellers ens recorden que a Lleida també es fa cava i escumós de gran qualitat i que és una opció de proximitat i sostenibilitat del territori, especialment en les èpoques de major consum com són el Nadal o les festes d’estiu, com ara Sant Joan', explica Rafa Gimena, periodista i gastrònom lleidatà i responsable de Como Pomona la consultoria gastronòmica organitzadora.

Bombolles de Lleida es va presentar el passat dilluns dia 19 de novembre, amb un sopar de maridatge de vins i espumosos (DO Cava o DO Costers del Segre) al restaurant El Mirador dels Camps Elisis de Lleida.

Es tracta d'una campanya de recolzament a la divulgació i comercialització dels caves i escumosos de Lleida i fonamentada en l’alta qualitat en el conreu i elaboració, l’economia de proximitat i el valor gastronòmic en el maridatge amb la cuina. L'organitza la consultoria gastronòmica Como PomonaEtiquetes: promocions caves escumosos lleida

Vídeos

campanya Bombolles de Lleida, caves i escumosos

Ho vols compartir?