Societat dijous, 22 de Novembre de 2012

Lliurament d’un camió dels bombers de la Generalitat al Consell Comarcal


Autor: Carlota Bartra

El vehicle serà destinat a tasques de protecció civil i preventives de caràcter forestal

Lliurament d’un camió dels bombers de la Generalitat al Consell Comarcal.
Lliurament d’un camió dels bombers de la Generalitat al Consell Comarcal. Foto: Consell Comarcal de la Segarra

A l’acte hi foren presents representats del cos de bombers de Lleida i el Sr. Ramon Augé gerent del consell comarcal de la Segarra, destacant que aquesta és una bona col·laboració entre les administracions, que permet donar una nova vida útil als vehicles que ja no utilitzaran els bombers, en procedir a la renovació del seu parc de vehicles. Acte seguit es va realitzar la cessió d’ús i gestió del camió a l’Agrupació de Defensa Forestal la Segarra, representada pel seu president Sr. Ramon Trullols.
El vehicle serà destinat a tasques de protecció civil, de manera especial a la neteja de vials municipals, accessos a nuclis i habitatges aïllats afectats per les nevades en els municipis de la comarca. També s’utilitzarà en tasques preventives de caràcter forestal. El camió s’ubicarà a les instal·lacions que l’ADF la Segarra té a Cervera, des d’on tindrà com a àmbit d’actuació la totalitat de la comarca de la Segarra.

El vehicle, un camió BRP Mercedes Benz, fins ara estava destinat al parc de bombers de Cervera.Etiquetes: portal segarra actualitat agenda turisme fotos viatge viatjar catalunya catalonia

Ho vols compartir?