Societat diumenge, 25 de Novembre de 2012

Vi, gastronomia i patrimoni es mariden al Castell de les Sitges


Autor: Jaume Moya

Amb sis vins de la DO Costers de Segre

tast i maridatge de vins, a càrrec de l'enòleg Killian Vadnov
tast i maridatge de vins, a càrrec de l'enòleg Killian Vadnov Foto: Camins de Sikarra

Una vintena d’assistents varen acudir al castell de les Sitges el passat diumenge 25 de novembre per participar en l’activitat de maridatge de vins dels Costers de Segre amb propostes gastronòmiques per la taula de Nadal. L’acte va començar amb una visita guiada per la fortalesa, que va obrir als visitants l’accés al capdamunt de la torre de guaita i a les profunditats del celler, testimoni del passat vinícola de l’altiplà segarrenc.

A continuació, els vins dels cellers convidats (l’Olivera, Comalats, Mas Blanch i Jover, Raimat, Castell del Remei, Cèrvoles i Tomàs Cusiné) foren comentats i tastats en harmonia amb les propostes de sabors i textures de diversos canapès nadalencs.

La bona rebuda per part dels participants i dels cellers col•laboradors farà que l’entitat organitzadora, Camins de Sikarra, programi d’altres activitats de turisme gastronòmic i cultural. Noves accions al voltant del vi, l’oli i la xocolata tindran lloc properament en espais històrics inèdits de Biosca, Torà i Estaràs.



  + info (enllaç extern)

Etiquetes: maridatge gastronomia vins costers del segre

Ho vols compartir?