Societat divendres, 21 de Desembre de 2012

Detenen un empresari cerverí per defraudar mig milió d'euros a Gas Natural


Autor: Redacció

El comptador de gas de la fàbrica s'havia manipulat i no es registrava el consum durant les nits de dilluns a dijous.

Polí­gon industrial de Cervera
Polí­gon industrial de Cervera

Els Mossos d'Esquadra han detingut un veí de Cervera de 44 anys, David C. R., com a presumpte autor d'un delicte de defraudació de gas per un valor de prop de mig milió d'euros. La investigació es va iniciar a principis de desembre arran d'una denúncia de Gas Natural. Segons la companyia, una empresa del polígon industrial de Cervera dedicada a la producció i comercialització de productes d'origen animal i vegetal, podia haver manipulat el comptador de gas per tal de que no enregistrés el consum real que s'efectuava, des del gener de 2012. Gas Natural estima que el perjudici econòmic causat era d'uns 486.000 euros.
 
Una inspecció tècnica de la companyia energètica va constatar que l'empresa havia manipulat els sistemes de mesura del consum a l'estació de regulació i mesura. Amb aquesta alteració, que suposava un greu risc per la seguretat de la instal·lació, no s'enregistrava el consum que efectuava la fàbrica durant les nits de dilluns a dijous.
 
El detingut va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria de Cervera, amb la obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit.



Font: ACN Etiquetes: estafes

Ho vols compartir?