Societat dimarts, 22 de Gener de 2013

Sant Guim rep un ajut per la millora del servei d’aigua


Autor: redacció

L'ajuntament decideix clausurar la minideixalleria del polígon industrial

Plaça de Sant Guim de Freixenet
Plaça de Sant Guim de Freixenet Foto: Josep Maria Santesmasses Palou

Sant Guim de Freixenet ha rebut un ajut de la Diputació de Lleida per la millora del servei d’aigua i la rendibilitat d’aquesta a les cases dels veïns i veïnes. L’ajut, de prop de 50 mil euros, servirà perquè la empresa de la gestió de l’aigua, CEMSA, pugui fer millores imminents de cara aquest 2013 per tal de no encarir el rebut de l’aigua que paguen els veïns de Sant Guim.

Arran del contracte amb CEMSA s’ha pogut detectar deficiències a la xarxa de subministrament fins ara desconegudes. Des de l’Ajuntament, s'ha manifestat que es 'vetllarà per una major eficiència i alhora eficàcia del servei en la part que gestiona directament el rebut', en canvi, la part gestionada per l’ACA, com per exemple el cànon, aquesta es mantindrà igual ja que l’Ajuntament no té la potestat de modificar-ho.

Clausura de la minideixalleria del polígon industrial


L’alcalde de Sant Guim de Freixenet, Pere Solé, ha enviat una carta als veïns del municipi per explicar-los que el consistori procedeix a clausurar la minideixalleria del polígon industrial.

Segons exposa Solé en aquesta missiva, l’Ajuntament prescindeix d’aquest servei a causa de l’incivisme d’alguns veïns. 'Els motius del tancament es deuen a l’incivisme dels veïns que hi duen residus que no pertoquen i a més els aboquen per terra, tant a dins com fora de la instal·lació, fet que ha provocat l’estat precari en què es troba actualment', explica l’alcalde.



Font: Ajuntament de Sant Guim de Freixenet Etiquetes: sanitat servei d'aigua minideixalleria

Ho vols compartir?