Societat dimecres, 27 de Febrer de 2013

Robatori a Sant Guim i agressió a Estaràs


Autor: Redacció

Roben la instal·lació elèctrica del polígon industrial la Vaqueria

Polígon industrial de la Vaqueria
Polígon industrial de la Vaqueria Foto: CC Segarra

L'alcalde de Sant Guim de Freixenet (Segarra), Pere Solé, vol convocar una reunió amb els deu alcaldes pedanis del municipi i amb responsables dels Mossos d'Esquadra per buscar solucions a l'onada de robatoris que estan patint. El darrer ha tingut lloc al polígon industrial la Vaqueria, on uns desconeguts s'han emportat més de 4.000 metres de fil de coure dels fanals i ara la zona s'ha quedat a les fosques. Solé s'ha posat en contacte amb el delegat del Govern a Lleida, Ramon Farré, a qui ha traslladat 'l'alarma' que es viu a la població i per això s'està treballant en convocar una reunió per buscar solucions.

Així mateix, Solé ha descartat la possibilitat de crear un sometent al municipi tal com s'ha fet en pobles del Segrià i ha remarcat que el que cal ara és esperar una resposta 'dels qui millor hi entenen' en aquest aspecte, que són els Mossos d'Esquadra.

Agressió a Estaràs


Un home va agredir dissabte 23 de febrer el propietari de la Torre de Gàver, l'antiga fortificació medieval d'Estaràs (Segarra). Els fets es van produir a la nit, quan la víctima, un agricultor de 43 anys, tornava cap a casa. L'home va rebre un cop al cap i va necessitar punts de sutura. Els Mossos d'Esquara han explicat que s'està investigant el mòbil de l'agressió i amb quin objecte el va colpejar. Els fets van tenir lloc a l'exterior de l'habitatge i l'agressor no es va endur res. La Torre de Gàver està situada al costat del naixement del riu Sió.

Masia a Gàver - Gàver
Masia a Gàver
Foto: Angelina LLop
Torre de l'antic castell de Gàver - Gàver
Torre de l'antic castell de Gàver
Foto: Jaume Moya


Etiquetes: robatoris agressions coure

Ho vols compartir?