Societat dilluns, 11 de Març de 2013

El Llor inaugura la millora dels carrers


Autor: Ajuntament de Torrefeta i Florejacs

Les obres d'arranjament de tres carrers i tres places han costat 99.000€

inauguració dels treballs de millora dels carrers
inauguració dels treballs de millora dels carrers Foto: Juanjo Coloma

Una cinquantena de veïns del Llor i d'altres pobles de Torrefeta i Florejacs i la comarca es van reunir el dissabte 9 de març als renovats carrers de la Parra, Mata i Rectoria del Llor per fer-ne la inauguració oficial després d'uns treballs de millora en la urbanització.

L'obra, que ha consistit en l'arranjament de tres carrers i tres places, la va iniciar l'anterior alcalde, Sr. Narcís Cisquella, es va acabar a finals de l'any 2012, i ha estat possible gràcies al darrer PUOSC i a un ajut de la Diputació de Lleida, amb un cost final d'uns 99.000€.

Acompanyats pel president del Consell Comarcal de la Segarra, Sr. Adrià Marquilles, de l'alcaldessa del municipi, Sra. Núria Magrans, de la representant de l'alcaldia, Sra. Susana Valls, i dels regidors de l'Ajuntament, entre altres autoritats, l'acte es va desenvolupar en un ambient festiu, on després dels discursos es va tallar la cinta inaugural i es va poder gaudir d'un refrigeri preparat per l'Associació de Veïns La Terra del Llor.

El president del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles, i  l'alcaldessa del municipi, Núria Magrans, inaugurant les obres - El Llor
El president del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles, i l'alcaldessa del municipi, Núria Magrans, inaugurant les obres
Foto: Juanjo Coloma


Etiquetes: urbanime arranjament carrers el llor

Ho vols compartir?