Societat dimarts, 16 de Juliol de 2013

Dóna la Cara per Margeners, concurs per renovar el logotip de la colla


Autor: editor

La Colla Castellera Margeners de Guissona ha convocat un concurs de logos per donar una nova imatge a la colla. El termini de presentacions finalitza el divendres 16 d’agost

Concurs logos
Concurs logos Foto: Margeners

L’objectiu del concurs és crear un logotip que serveixi de nova imatge a la Colla Castellera Margeners de Guissona. Estem buscant un disseny fresc, atractiu i directe que ens defineixi ràpidament i que a la vegada sigui senzill de reproduir i de recordar. Com a colla local volem animar a tota la població de la vila, margenera o no, a participar en el concurs i a mostrar-nos amb quatre traços com identifica la colla!

Bases


PARTICIPANTS
Podrà prendre part en el curs tota persona física o jurídica, sense tenir en compte edat o altres. Cadascun dels candidats podrà presentar un màxim de tres propostes i tres variacions de cadascuna.

CARACTERÍSTIQUES DE LES PROPOSTES
Ha de tractar-se d’un disseny original que compleixi amb els objectius del concurs.
La imatge ha d’incloure alguna referència al món casteller o a la pròpia colla.
Pot tractar-se d’una imatge en color, però en aquest cas, les propostes han de presentar una variant a una tinta.
El logotip pot incloure o no caràcters i una referència al nom de la colla. El nom complet “Colla Castellera Margeners de Guissona” pot ser-hi present també, però al marge de la imatge gràfica.
Es recomanable l’ús de formes simples que facilitin la reproducció del logotip a diversos mesures.
El mètode de realització és lliure (per ordinador o a mà). En cas de que es tracti d’un disseny fet a mà s’acceptaran les petites modificacions que pugui representar el procés de digitalitzar-lo.
No s’especifica ni una mesura ni una forma concreta, però es valorarà positivament que es tracti d’una imatge versàtil.

FORMA DE PRESENTACIÓ
Els diferents candidats hauran de presentar un sobre tancat format DINA4 que haurà d’incloure:
· Les diferents propostes de logotip de cada candidat cadascuna en una full DINA4 diferent. En la part del darrere hi ha de constar el seu pseudònim i un número que identifiqui la proposta.
· Un altre sobre més petit, també tancat, amb el pseudònim del participant. A l’interior hi ha de constar un paper amb el mateix pseudònim, i les seves dades personals (nom, cognoms, edat, telèfon i direcció de correu electrònic).

TERMINIS
Les diferents propostes s’han de dipositar abans del divendres 16 d’agost a la bústia del local de Margeners (Sala de teatre del Centre Catòlic) o bé entregar-les a un membre de la Junta.

JURAT I VEREDICTE
L’avaluació s’efectuarà en dues fases. Durant la setmana de la Festa Major, entre el 2 i el 6 de setembre, les diferents propostes seran exposades al Local de Margeners on seran sotmeses a votació popular.
D’aquesta primera votació se’n farà una selecció de 10 que seran valorades per un jurat professional.
El veredicte es farà públic el dia 7 de setembre, després de l’actuació de Margeners de Guissona en motiu de la Festa Major. També s’informarà via web i correu electrònic.
El jurat, tant popular com professional, així com la mateixa Junta de Margeners de Guissona, es reserva el dret de declarar la convocatòria deserta en cas de què les opcions presentades no compleixin amb els requisits o objectius establerts prèviament.

PREMI
El responsable del logotip guanyador serà premiat amb un diploma que l’acrediti com a guanyador, amb un sopar per dos en un restaurant local a convenir i finalment amb dues places al sopar de final de temporada de la Colla Castellera Margeners de Guissona.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL
La proposta guanyadora passarà a ser propietat exclusiva de la Colla Castellera Margeners de Guissona. Així, la colla tindrà tota llibertat per usar el logotip premiat i modificar-lo en cas de què sigui necessari. Per tant, el guanyador del concurs renuncia automàticament a tots els seus drets de propietat intel·lectual sobre el logotip i en cedeix els drets de manipulació, edició, exposició i reproducció.
L’autor es farà responsable de qualsevol reclamació que pugui sorgir en referència a la seva originalitat, similituds o còpies parcials d’altres logotips existents.
Les altres imatges presentades seran retornades als participants o destruïdes passat el termini d’un mes després de la resolució del concurs.

ACCEPTACIÓ DE LES BASES
La participació en el concurs suposa la plena comprensió de les bases i la seva acceptació. En cas de què alguna de les propostes no complís amb el que s’especifica serà desqualificada automàticament.

Enfaixant-se, guanyadora del concurs de fotografia Festa Major 2012 - Guissona
Enfaixant-se, guanyadora del concurs de fotografia Festa Major 2012
Foto: Marta Campabadal


Font: Margeners Guissona Etiquetes: concurs logos margeners
Compartit per viladetora.net

Ho vols compartir?