Societat divendres 23 agost 2013

La Pedalada per la Independència s’atura a la Segarra


Autor: Jaume Moya

La iniciativa sobiranista creua la Segarra en la meitat del seu recorregut de quaranta dies

rebuda dels ciclistes pel Paer en Cap a la Plaça Major
rebuda dels ciclistes pel Paer en Cap a la Plaça Major Foto: Segarra per la Independència

El passat dimarts 20, els ciclistes participants a la iniciativa Pedalem per la Independència varen arribar a Cervera, com a meta de la seva vintena etapa que els va dur a la capital de la Segarra després de sortir de Tàrrega i passar per Agramunt.
Representants de Segarra per la Independència varen rebre als ciclistes al passeig de l’Estació i els van acompanyar fins la Plaça Major de Cervera, on el Paer en Cap, Ramon Royes, els va rebre per felicitar-los per la iniciativa i encoratjar-los per seguir endavant en les restants vint etapes que finalitzaran al Palau de la Generalitat el 10 de setembre.
A continuació, es va oferir als participants una visita guiada per descobrir els espais més interessants del nucli antic de Cervera i un refrigeri al Casal on van exposar el seu projecte als assistents.
El dia següent, dimecres 21, la caravana va seguir el seu camí cap a Solsona, passant per Guissona i Ponts.
El projecte Pedalem per la Independència és una nova iniciativa que convida a la unitat dels catalans i les catalans i que pretén contribuir a fer entendre que la única sortida per una Catalunya millor és la Independència, promovent aquesta idea des d’una corrent d’optimisme, de llibertat, de salut, de confiança per ajudar a la gent a creure que podrem tenir un país més respectuós amb el medi ambient, més integrador socialment, amb més llibertat individual i col•lectiva.

arribada a Cervera de la pedalada per la Independència s’atura a la Segarra - Cervera
arribada a Cervera de la pedalada per la Independència s’atura a la Segarra
Foto: Segarra per la Independència
visita de la comitiva al carreró de les bruixes de Cervera - Cervera
visita de la comitiva al carreró de les bruixes de Cervera
Foto: Segarra per la Independència


Font: Segarra per la Independència Etiquetes: portal segarra actualitat agenda turisme fotos viatge viatjar catalunya catalonia

Ho vols compartir?