Societat divendres, 22 de Novembre de 2013

25N: tot l'any #senseviolència


Autor: La Segarrenca

El 25 de novembre se celebra el dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones

25N: tot l'any #senseviolència
25N: tot l'any #senseviolència Foto: La Segarrenca

Un any més des de La Segarrenca s'organitzen els actes del 25 de novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones.

Seguint la línia d'aquests darrers anys i amb la intenció d'arribar al màxim de gent possible, hi haurà missatges escampats per Cervera on s'hi reflecteixin diversos tipus de comportaments violents. La violència masclista no és només física. El menyspreu, el control, la humiliació, etc. també són violència masclista.

Si pareu atenció pel carrer i us trobeu qualsevol dels missatges que La Segarrenca haurà penjat, podeu piular-los amb l'etiqueta #senseviolència.

D'altra banda, el proper divendres 22 de novembre a les 20h, al local de La Segarrenca (edifici Renfe) tindrà lloc la Xerrada- Taller "És fonamental", sobre la violència i els mitjans de comunicació, a càrrec de Cristina Rodríguez, experta en comunicació audiovisual i perspectiva de gènere.

Finalment, en el següent enllaç podreu consultar el manifest sobre el 25N d'enguany que es publicarà als mitjans de comunicació i es llegirà el mateix divendres, abans de la xerrada-taller.


Manifest-25N-2013-(18-11-12)-1.doc  + info (enllaç extern)

Etiquetes: senseviolència segarrenca dia internacional

Ho vols compartir?