Societat dilluns, 24 de Febrer de 2014

Cinc candidatures han optat per guanyar el Premi Sikarra 2014


Autor: Jaume Moya

La identitat de la guardonada serà feta pública el 10 de març i el Premi serà lliurat el 22 a la Sala del Cafè de Tarroja de Segarra.

assemblea del Fòrum l'Espitllera per deliberar el Premi SIkarra 2014
assemblea del Fòrum l'Espitllera per deliberar el Premi SIkarra 2014 Foto: Jaume Moya

Cinc candidatures han optat al seu reconeixement en la tercera edició del Premi Sikarra. Totes elles proposaven persones o institucions estretament vinculades a la comarca de la Segarra i amb un currículum d’accions socials i culturals de prestigi i de projecció de la identitat segarrenca. El Jurat del guardó, format pels membres del patronat de la Fundació Jordi Cases i Llebot i de l’associació Fòrum l’Espitllera, han deliberar en sengles reunions que han tingut lloc a Torà i al Talladell, respectivament, i ja han decidit quina és la mereixedora enguany.
El veredicte es farà públic el 10 de març mitjançant comunicat de premsa i serà lliurat a la persona o entitat escollida en un acte obert al públic que tindrà lloc el dissabte 22 de maç al Cafè de Tarroja. L’esdeveniment comptarà amb la col•laboració de l’Ajuntament de Tarroja i serà amenitzat amb les intervencions musicals dels músics Hèctor Berberide i Josep Rodríguez. El posterior sopar d’homenatge a la guanyadora tindrà un aforament limitat i , per participar-hi, caldrà formalitzar l’oportuna reserva abans del 12 de març.
Les anteriors edicions del Premi van reconèixer a Armand Forcat, estudiós i divulgador de la història i les tradicions de la Segarra, i a l’Associació d’Amics de l’Arquitectura Popular, per la seva tasca de reivindicació, conservació i estudi de les construccions tradicionals de les terres de Ponent.

Escultura del Premi Sikarra, obra d'Ana Marín-Gálvez -
Escultura del Premi Sikarra, obra d'Ana Marín-Gálvez
Foto: Jaume Moya
acte de lliurament del Premi Sikarra 2012, a Torà - Torà
acte de lliurament del Premi Sikarra 2012, a Torà
Foto: Jaume Moya
acte de lliurament del Premi Sikarra 2013, a Guissona - Guissona
acte de lliurament del Premi Sikarra 2013, a Guissona
Foto: Jaume Moya

INVITACIO-2014.pdf



Font: Fòrum l'Espitllera   + info (enllaç extern)

Etiquetes: Premi Sikarra 2014 Espitllera Fundació Jordi Cases la Segarra Sikarra Tarroja

Ho vols compartir?