Societat dissabte, 8 de Març de 2014

8 de març, una oportunitat per visibilitzar les dones


Autor: La Segarrenca

La Segarrenca organitza una activitat que té a veure amb el dia a dia que tenien les dones a casa Dalmases.

8 DE MARÇ, UNA OPORTUNITAT PER VISIBILITZAR LES DONES
8 DE MARÇ, UNA OPORTUNITAT PER VISIBILITZAR LES DONES Foto: La Segarrenca

Des de La Segarrenca, entenem el 8 de març com una jornada molt significada en el calendari que ens insisteix en reivindicar i fer extensible la lluita feminista que, tant sols en els darrers anys, ha aconseguit drets tant fonamentals per les dones com el dret a vot, l’accés a la universitat, el dret al treball, el dret al divorci, etc.
Però també es converteix en una oportunitat per visibilitzar les dones i la seva història, el seu saber, el seu quotidià, etc. La societat patriarcal posa en valor allò fruit de la creació dels homes, oblidant i menystenint sovint l’existència i contribució de les dones al llarg de la història. Per això, La Segarrenca organitza una activitat molt especial que té a veure amb el dia a dia que tenien les dones a casa Dalmases. La visita, gratuïta i a càrrec de la historiadora Teresa Salat, esdevindrà una descoberta de la vida i els espais de les dones que habitaven aquesta casa.

L’activitat està prevista pel mateix dia 8 de març a les 17 h a Casa Dalmases (c/ Major, 87-89, Cervera) on en acabar, es realitzarà un tastet de la cervesa artesana que actualment s'hi elabora.


MANIFEST-8-DE-MARC-2014.pdf



Etiquetes: actes 8 de març dones segarrenca

Ho vols compartir?