Societat dimarts, 4 de Març de 2014

Carme Forcadell, a Calaf, no defalliu i eviteu les provocacions


Autor: somsegarra

La sala gran del Casal va omplir-se dissabte de centenars de persones per escoltar la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana

Carme Forcadell, a Calaf,  ‘ no defalliu i eviteu les provocacions’
Carme Forcadell, a Calaf, ‘ no defalliu i eviteu les provocacions’ Foto: ANC

La sala gran del Casal va omplir-se dissabte de passat de centenars de persones, que no van voler perdre’s l’acte organitzat per les ANC de Calaf i dels Prats de Rei. La primera part va alternar de manera molt àgil la música i la poesia: va comptar amb la col•laboració de diversos recitadors de municipis de l’Alta Segarra i de les corals Ressons, Family Gospel, la coral de Sant Martí, la coral Mare de Déu del Portal i Jaume Fonoll. El repertori va encetar-se amb el cant conjunt de la senyera, i va seguir amb peces i poemes de reconeguts autors catalans.

Després d’aquesta primera part, la presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana va pujar a l’escenari per parlar del moment històric que està vivint Catalunya. Amb un discurs contundent i ben estructurat, Carme Forcadell va encoratjar els presents a no defallir i a no caure en provocacions, i a confiar que el procés cap a la independència va avançant inexorablement. La presidenta de l’ANC va arrencar nombrosos aplaudiments per part del públic. La vetllada va acabar-se amb el cant dels Segadors i tot el Casal dempeus. A continuació, tothom qui ho va voler va poder exercir el seu dret de petició participant en la campanya “Signa un vot per la independència”.

coral Mare de Déu del Portal - Calaf
coral Mare de Déu del Portal
Foto: ANC


Etiquetes: portal segarra actualitat agenda turisme fotos viatge viatjar catalunya catalonia

Ho vols compartir?