Societat dimecres, 26 de Març de 2014

Detenen quatre joves cerverins per danys en vehicles i marquesines


Autor: somsegarra

Els danys es produïen durant els caps de setmana

Una de les marquesines objecte de les bretolades
Una de les marquesines objecte de les bretolades Foto: CC Segarra

Agents dels Mossos d'Esquadra van detenir el passat dia 11 de març un jove de 22 anys, i la setmana passada, tres joves de 18 anys d’edat, tots quatre de nacionalitat espanyola i veïns de Cervera, com a presumptes autors de trenta delictes i faltes de danys.

Les detencions són el resultat d’una investigació iniciada durant l’octubre de l’any passat arran un seguit de denúncies per delictes i faltes de danys en vehicles, mobiliari urbà, empreses i edificis de municipis de la Segarra. Concretament, entre el 18 d’octubre de 2013 i finals de febrer de 2014, uns desconeguts van produir danys en vint-i-tres vehicles, una empresa i en un edifici de Cervera.

En tots els casos, que majoritàriament es produïen durant les matinades de divendres i dissabte, van trencar amb pedres els vidres dels immobles i les finestres o les òptiques dels vehicles.

A més, entre el 14 i 21 de febrer d’enguany, també van trencar, a cops de pedra, les marquesines de les parades d’autobús dels municipis de Sisteró, Montroig i Concabella. Les marquesines dels dos primers municipis les van trencar dues vegades en la mateixa setmana.

El passat dia 11 de març es va detenir a Cervera el primer dels presumptes implicats en els danys. El 20 i 21 de març va finalitzar la investigació amb la detenció de tres joves més que, pressumptament, també havien intervingut en els fets.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Cervera, que va decretar la llibertat amb càrrecs dels quatre detinguts.



Etiquetes: danys mobiliari vehicles detencions

Ho vols compartir?