Societat dilluns, 14 de Juliol de 2014

Ganes de dijous?, promoció gastronòmica de Cervera


Autor: somsegarra

Tots els dijous al vespre fins al 25 de setembre 10 establiments oferiran tastos en format torrada, tapa, pintxo o entrepà per només 4 euros amb beguda inclosa

Ganes de dijous?, promoció gastronòmica de Cervera
Ganes de dijous?, promoció gastronòmica de Cervera Foto: paeria

Els hostalers de Cervera oferiran tots els dijous fins el proper 25 de setembre, torrades, pinxos, tapes i entrepans per només 4 euros, o pizzes per 8 euros, amb la beguda (aigua, refresc, copa de vi o canya de cervesa) inclosa en el preu. A més, els bars de copes també s'uneixen a aquest projecte, oferint còctels sense alcohol a 5 euros i combinats a 3 euros.

Ganes de dijous? és la primera campanya de la nova iniciativa 'Cervera és Més', la nova marca gastronòmica-festiva de l'Ajuntament de Cervera. L'objectiu és treballar conjuntament amb els hostalers locals i mostra la seva millor oferta de manera continuada, tant als cerverins com als visitants i turistes, a preus accessibles.

De moment, hi ha deu establiments participants: L'Estudiantil, Pub Manhattan, El Port de Cervera, Tastalletres, Bar Moe, El Batibull, Pizzeria El Jardí, el bar de la piscina municipal, L'Antic Forn i El Txacolí. Tot i que en els propers dies se n'aniran afegit més.

Ganes de dijous?, oferta gastronòmica - Cervera
Ganes de dijous?, oferta gastronòmica


Font: Ganes de dijous? Etiquetes: gastronomia promoció cervera

Ho vols compartir?