Societat dimarts, 23 de Setembre de 2014

9è Concurs Contrastos


Autor: CC Segarra

L’objectiu és fomentar la interrelació entre joves autòctons i immigrants de la comarca

9è Concurs Contrastos
9è Concurs Contrastos Foto: CC Segarra

El Consell Comarcal de la Segarra convoca el 9è. Concurs Contrastos amb l’objectiu de fomentar la interrelació entre joves autòctons i immigrants de la comarca. El concurs té com a finalitat última que els joves dels municipis de la Segarra comparteixin part del seu temps lliure amb els joves procedents d’altres països realitzant activitats conjuntes que impliquin el coneixement recíproc i l’intercanvi cultural.

L’esperit del concurs és el de promoure la interrelació dels joves nouvinguts amb els joves autòctons de la comarca, fomentar l’acceptació de l’altre mitjançant el respecte a les diferències culturals, religioses, de raça, gènere... i que els joves creïn espais de trobada informals segons els seus interessos, aficions, afinitats, etc, a més d’accedir a la xarxa de serveis més formals com els esplais, casals, centres oberts.

REQUISITS


- Tenir de 12 a 20 anys.
- Inscriure’s sol o amb una parella procedent d’un altre país.
La parella que vulgui participar-hi haurà d’estar formada per un /a jove nascut/da a Espanya i un/a jove nascut/da fora de l’estat espanyol. No es considerarà persona estrangera immigrada aquella que ha nascut a Espanya, tot i que els seus pares siguin d’origen estranger.
- Durant tres setmanes, realitzar diferents activitat s que els permeti conèixer el/la company/a.
- Recollir aquestes activitats/trobades a través de fotografies.
- Realitzar un power-point amb les fotografies de les activitats/trobades realitzades.
- Portar el power – point amb un llapis de memòria o enviar-lo per correu electrònic a: joventut@ccsegarra.cat o nhurtado@ccsegarra.cat
(data màxima): 17 de novembre de 2014 (fins a les 14.30 hores).

Si estàs interessat posa't en contacte amb el Consell Comarcal al 973 531 300



Etiquetes: concursos interrelació immigració segarra

Ho vols compartir?