Societat divendres, 9 de Gener de 2015

Un nou abonament T-10/120 connecta la Segarra amb Barcelona a un preu de 7 euros el trajecte


Autor: somsegarra

La nova targeta permetrà fer 10 viatges en 120 dies i suposarà un descomptes de fins al 60% respecte als preus actuals

Els trajectes de les línies d'autobús interurbà són gestionats per Alsina Graells
Els trajectes de les línies d'autobús interurbà són gestionats per Alsina Graells Foto: Gencat

Aquest diumenge ha entrat en funcionament el nou abonament multiviatge T-10/120, que connecta els municipis de les comarques de Lleida i Barcelona. El nou títol de transport, que permet fer 10 viatges en 120 dies, suposarà un estalvi que pot ser de gairebé el 60% del preu del bitllet senzill actual en els trajectes de les línies d'autobús interurbà, gestionada per Alsina Graells, que connecten la Noguera, l'Urgell, la Segarra, el Pla d'Urgell i el Segrià amb la ciutat de Barcelona.

En el cas de l’Urgell i la Segarra, el preu de l’abonament és de 70 euros, 7 euros el trajecte , de manera que l’abonament costarà 70 euros. En el cas de la Noguera, el Segrià i el Pla d’Urgell, serà de 9 euros el trajecte. Actualment un trajecte entre Balaguer i Barcelona costa 22,05 euros, de manera que l’estalvi és del 59%.

El títol de transport T10/120 és multipersonal i per tant el poden utilitzar els membres d’una mateixa família o un grup d’usuaris per fer els seus desplaçaments de forma conjunta. L’abonament es pot adquirir a les estacions d’autobusos Barcelona Nord i de Lleida, i també a les de Balaguer i Tàrrega. La recàrrega de la targeta, però, es pot fer a bord dels mateixos autobusos.

La posada en servei de la T-10/120 forma part del paquet d'actuacions de millora relacionades amb la nova Rodalia de Lleida. La targeta T-10/120 està estesa a tot el Pirineu lleidatà, així com a bona part de les comarques centrals. Ja està implantada en els trajectes entre Barcelona i l’Alt Urgell, el Solsonès, la Cerdanya, Val d’Aran, el Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça. També entre Lleida i la Val d’Aran i Lleida i l’Alt Urgell.

Allà on ja està implantada està tenint molta acceptació, amb un increment de viatges del 51% en alguns casos. Pel que fa als trajectes realitzats, la línia de l’Alt Urgell-Barcelona el 61% dels usuaris utilitzen la T-10/120.



Etiquetes: transports t-10/120 segarra. barcelona

Ho vols compartir?