Societat dissabte, 16 de Juliol de 2016

6a Passejada nocturna de Rocamora


Autor: argençola
cartell 6a Passejada nocturna de Rocamora
cartell 6a Passejada nocturna de Rocamora Foto: argençola

Aquest és el sisè any que l'Ajuntament d'Argençola i els Amics dels Cavalls de l'Anoia organitzen la passejada nocturna que ens porta fins a una de les zones més boniques del terme, la Vall de Rocamora.

Dissabte 16 de juliol sortirem a 2/4 de 10 del vespre des de Santa Maria del Camí. Aquest indret des de l'edat mitjana ha estat punt de pas de l'antic Camí Ral d'Aragó, molt abans de que hi haguessin carreteres. Hores d'ara al mateix lloc és creuen els caminants del Camí de Sant Jaume i del Camí Ignasià. La passejada, apte per a totes les edats, té uns 8 quilòmetres i arribada a la capella de Sant Jaume de Rocamora.

La ruta no és circular, per tant s’hauran de deixar cotxes al principi i al final del recorregut. Per a més informació podeu trucar al telèfon 663 622 008.

Un cop a Rocamora podrem escoltar el concert del grup Lauzeta, un duet de música folk format per Núria Garcia al violí i Joan Baró a la guitarra i al bouzouki. Lauzeta ens convida a un viatge per les sonoritats folk de la tradició europea. En aquest viatge anirem des de la música tradicional catalana, que ens és més propera, fins a la música celta irlandesa.

Tant si t'agrada caminar, com si no, et convidem a partir de les 11 de la nit a escoltar i ballar la música i les cançons dels Lauzeta. Hi haurà un petit refrigeri per a tothom.

Vine a gaudir d'una nit d'estiu diferent que combina natura, salut i música!.Etiquetes: caminada nocturna rocamora
Compartit per argencola.cat

Ho vols compartir?