Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'
Autor: argençola

Dissabte 10 de juny es realitzarà a Argençola la Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'.
9.00 h Sortida de reconeixement de flora i recol·lecció de flors de saüc. Sra. Montserrat Enrich, de www.gastronomiasalvatge.com
Aportació únicament la sortida: 5 €
11.00 h Pausa i infusions
11.30 h El Saüc Medicinal: identificació botànica, possibles confusions, recol·lecció, parts utilitzades, composició, propietats, precaucions, darrers estudis científics, monografies oficials. Sr. Antoni Mañes, de www.quimicatotal.net
12.30 h El Saüc en les recerques etnobotàniques, la importància pels nostres informants en alimentació i medicina popular. Sra. Airy Gras Mas, representació del grup EtnoBioFic
Modera la Jornada: Astrid van Ginkel de Fitomon.
Lloc: Església de Sant Llorenç
Aportació tota la Jornada inclou la sortida: 8 €
Activitat amb inscripció prèvia: info@fitomon.com o associacioeltrill@gmail.com
(nom, telèfon i correu electrònic)
Etiquetes: jornada tècnica botànica a la cuina mercat de les espècies argençola
Compartit per argencola.cat
Noticies + Llegides
darrer mes
Despreniments al castell sant Miquel d'Alta-riba
Ball parlat dels Diables Carranquers
La Segarra, terra de safrà
L'escultor Josep M. Subirachs dóna suport i es solidaritza amb el castell Sant Miquel d'Alta-riba
Festa del Brut i la Bruta, la Llordera de Torà
Àlbums destacats

Marxa dels Castells de la Segarra (234)

Les Peixeres (64)

Les Cabanes de tros (139)

Els colors de la Segarra: la primavera (582)

Terra de castells (208)

Patrimoni religiós (196)

Instagram #somsegarra (0)