Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'
Autor: argençola
Dissabte 10 de juny es realitzarà a Argençola la Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'.
9.00 h Sortida de reconeixement de flora i recol·lecció de flors de saüc. Sra. Montserrat Enrich, de www.gastronomiasalvatge.com
Aportació únicament la sortida: 5 €
11.00 h Pausa i infusions
11.30 h El Saüc Medicinal: identificació botànica, possibles confusions, recol·lecció, parts utilitzades, composició, propietats, precaucions, darrers estudis científics, monografies oficials. Sr. Antoni Mañes, de www.quimicatotal.net
12.30 h El Saüc en les recerques etnobotàniques, la importància pels nostres informants en alimentació i medicina popular. Sra. Airy Gras Mas, representació del grup EtnoBioFic
Modera la Jornada: Astrid van Ginkel de Fitomon.
Lloc: Església de Sant Llorenç
Aportació tota la Jornada inclou la sortida: 8 €
Activitat amb inscripció prèvia: info@fitomon.com o associacioeltrill@gmail.com
(nom, telèfon i correu electrònic)
Etiquetes: jornada tècnica botànica a la cuina mercat de les espècies argençola
Compartit per argencola.cat
divendres, 29 de Març de 2024
Noticies + Llegides
darrer mes
Festa Major d’Hivern de Cervera 2024
La vil·la romana de Sant Pelegrí, Espai de Protecció Arqueològic
Un virulent incendi crema una fàbrica a Cervera
Festa del Pellofa, el carnaval de Calaf
Maria Arnal i Marcel Bagés, Xarim Aresté i La Folie també seran a la tercera edició dels Festivals Alta Segarra
Àlbums destacats
Marxa dels Castells de la Segarra (352)
Les Peixeres (66)
Les Cabanes de tros (215)
Els colors de la Segarra: la primavera (583)
Terra de castells (216)
Patrimoni religiós (196)
Instagram #somsegarra (0)