Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'
Autor: argençola

Dissabte 10 de juny es realitzarà a Argençola la Jornada Tècnica 'Botànica a la Cuina. Espècies, herbes i flors'.
9.00 h Sortida de reconeixement de flora i recol·lecció de flors de saüc. Sra. Montserrat Enrich, de www.gastronomiasalvatge.com
Aportació únicament la sortida: 5 €
11.00 h Pausa i infusions
11.30 h El Saüc Medicinal: identificació botànica, possibles confusions, recol·lecció, parts utilitzades, composició, propietats, precaucions, darrers estudis científics, monografies oficials. Sr. Antoni Mañes, de www.quimicatotal.net
12.30 h El Saüc en les recerques etnobotàniques, la importància pels nostres informants en alimentació i medicina popular. Sra. Airy Gras Mas, representació del grup EtnoBioFic
Modera la Jornada: Astrid van Ginkel de Fitomon.
Lloc: Església de Sant Llorenç
Aportació tota la Jornada inclou la sortida: 8 €
Activitat amb inscripció prèvia: info@fitomon.com o associacioeltrill@gmail.com
(nom, telèfon i correu electrònic)
Etiquetes: jornada tècnica botànica a la cuina mercat de les espècies argençola
Compartit per argencola.cat
Noticies + Llegides
darrer mes
Festa Major d’Hivern de Cervera 2023
XXIII Marxa dels Castells de la Segarra
Carnaval de Cervera 2023
Festa del Pellofa, el carnaval de Calaf
Àlbums destacats

Marxa dels Castells de la Segarra (297)

Les Peixeres (66)

Les Cabanes de tros (192)

Terra de castells (216)

Patrimoni religiós (196)

Racons de la Segarra (179)

Instagram #somsegarra (0)