Societat dimarts, 12 de Desembre de 2017

Guissona acollirà nous cursos de monitor de lleure


Autor: Fundació Pere Tarrés

Per treballar com a monitors de lleure en menjadors escolars, campaments, albergs de joventut, cases de colònies, granges–escoles, aules i escoles de natura

Guissona acollirà nous cursos de monitor de lleure
Guissona acollirà nous cursos de monitor de lleure Foto: Fundació Pere Tarrés

L’espai Jove l’Escorxador de Guissona serà la seu, en les pròximes setmanes, de dos cursos de monitors de lleure sense cost per l’alumne. La primera edició començarà el pròxim 27 de desembre i es farà durant els matins. La segona edició, que començarà el 18 de gener tindrà lloc a les tardes.

Aquest curs, organitzat per la Fundació Pere Tarrés i subvencionat per l’Acord Marc d’Hosteleria i Turisme, permetrà que tots els estudiants que aprovin el curs puguin treballar com a monitors de lleure en menjadors escolars, campaments, albergs de joventut, cases de colònies, granges–escoles, aules i escoles de natura.

Durant el curs aprendran a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps de lleure educatiu dirigides tant a la infància com a la joventut. Tot això, aplicant tècniques d’animació en grup, incidint de manera especial en la formació en valors i atenent les mesures bàsiques de prevenció de riscos.

La Fundació Pere Tarrés ja té una àmplia experiència en aquestes formacions, i ja ha organitzat altres edicions d’aquests curs a Guissona en anys anteriors.

Per tenir més informació sobre els cursos i apuntar-vos a les sessions informatives, es pot consultar www.peretarres.org/formacio-subvencionada, enviar un correu a formacio@peretarres.org o trucar a 93 410 16 02.


cartell_a3_lleure_guissona1217.pdf



Font: Cursos Subvencionats - Fundació Pere Tarrés   + info (enllaç extern)

Etiquetes: curos monitors lleure guissona

Ho vols compartir?