NOTÍCIES
ÀLBUMS DE FOTOS
ALTRES
Societat
dimarts 12 desembre 2017 Guissona

Guissona acollirà nous cursos de monitor de lleure

<< Tornar    Autor: Fundació Pere Tarrés      enviar a un amic     
Per treballar com a monitors de lleure en menjadors escolars, campaments, albergs de joventut, cases de colònies, granges–escoles, aules i escoles de natura
 
Cliqueu a les imatges per ampliar-les Guissona acollirà nous cursos de monitor de lleure -
Guissona acollirà nous cursos de monitor de lleure -
Autor: Fundació Pere Tarrés
L’espai Jove l’Escorxador de Guissona serà la seu, en les pròximes setmanes, de dos cursos de monitors de lleure sense cost per l’alumne. La primera edició començarà el pròxim 27 de desembre i es farà durant els matins. La segona edició, que començarà el 18 de gener tindrà lloc a les tardes.

Aquest curs, organitzat per la Fundació Pere Tarrés i subvencionat per l’Acord Marc d’Hosteleria i Turisme, permetrà que tots els estudiants que aprovin el curs puguin treballar com a monitors de lleure en menjadors escolars, campaments, albergs de joventut, cases de colònies, granges–escoles, aules i escoles de natura.

Durant el curs aprendran a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps de lleure educatiu dirigides tant a la infància com a la joventut. Tot això, aplicant tècniques d’animació en grup, incidint de manera especial en la formació en valors i atenent les mesures bàsiques de prevenció de riscos.

La Fundació Pere Tarrés ja té una àmplia experiència en aquestes formacions, i ja ha organitzat altres edicions d’aquests curs a Guissona en anys anteriors.

Per tenir més informació sobre els cursos i apuntar-vos a les sessions informatives, es pot consultar www.peretarres.org/formacio-subvencionada, enviar un correu a formacio@peretarres.org o trucar a 93 410 16 02.
Adjunts: PDF cartell_a3_lleure_guissona1217

Font: Cursos Subvencionats - Fundació Pere Tarrés
  + info (enllaç extern)
Vols valorar-la?
Puntuació 0/5 (0 Votes)

Vols compartir-ho?

   
amunt  Home  ·  © somsegarra.cat ·   La Segarra Infinita (Catalonia) ·  Avís de cookies ·   Avís legal
    Facebook ·  Twitter ·  Google
    Realització: cdnet
Llicència de Creative Commons
Versió final 2.0 maig-2013
pàgina executada en 0.289s