Societat dissabte, 24 de Abril de 2021

40a Caminada Popular de Torà 'Camí de l'aigua'


Autor: AjTora

Es podrà fer lliurement de forma individual durant un mes (estarà marcada fins el 30 de maig)

40a Caminada Popular de Torà 'Camí de l'aigua'
40a Caminada Popular de Torà 'Camí de l'aigua' Foto: apact

El dissabte 24 d'abril es donarà el tret de sortida de l'edició 2021 de la Caminada Popular de Torà organitzada per l'Associació pel Patrimoni Artístic i Cultural de Torà (APACT).

Enguany, degut a la pandèmia de la Covid-19, el format serà força diferent: no hi haurà una sortida oficial i es podrà fer lliurement de forma individual durant un mes (estarà marcada fins el 30 de maig). Tampoc hi haurà servei d'avituallament.

Ruta


La Caminada Camí de l'aigua té 12,4 Km de distància i estarà marcada provisionalment des del 24 d'abril al 30 de maig de 2021. L'inici és a la Plaça de la Font on hi trobem la Font de la Vila, un edifici monumental construït et 1704 que donava aigua per beure, per rentar les verdures i a roba i per abeurar e s animals. Seguint el riu Llanera cap a les Casetes, passarem per l'aqüeducte dels Frares i l'aqüeducte de la Vila, els horts de les Meri1es (molt interessants, seguiu el recorregut), les peixeres i anirem deixant mica en mica la petjada de l'home per entrar en corriols prop del Llanera.

Després d'una petita volta que ens fa descobrir una bauma, un 'mirador del riu' i ens endinsa en el bosquet, tomarem a desfer el camí fins trobar el que ens portarà per dalt els horts, amb vistes panoràmiques de Torà i la teranyina de les parcel·les que formen els horts. Un regal pels sentits.

Inscripcions


Us recomanem que feu la vostra Inscripció. Serà una inscripció al preu simbòlic de 5 € que inclou un petit obsequi (un imant i participació en la rifa de productes i objectes de proximitat) el dorsal, i un diploma acreditant que heu contribuït a fer possible el Camí de l'Aigua.

Des del dia 26 d'abril fins el 24 de maig:
- Transferència bancària: ES333140 0001 9600 0200 (Associació pel Patrimoni Artístic i Cultural de Torà)
- Bizum: 686 588 187
Concepte: CAMINADA. Indicar sempre: Nom, Cognoms, Telèfon, número inscripcions

Ruta de la 40a Caminada Popular de Torà 'Camí de l'aigua' - Torà
Ruta de la 40a Caminada Popular de Torà 'Camí de l'aigua'
Foto: apact


Etiquetes: caminada popular apact torà
Compartit per viladetora.net

Ho vols compartir?