Societat dissabte, 2 de Octubre de 2021

El Mercadet de Casa Les Germanes


Autor: somsegarra
cartell El Mercadet de Casa Les Germanes
cartell El Mercadet de Casa Les Germanes Foto: casa les germanes

El pròxim 2 d’octubre, d'11 a 14h, se celebrarà un mercat de dissenyadores de la Segarra al jardí de Casa Les Germanes, casa rural a Gramuntell.

Durant un matí, cinc dissenyadores de l’associació Vestim Segarra posaran un estand al jardí on podran atendre i tenir contacte directe amb els seus clients. Les dissenyadores convidades són: Gemma Oriol (roba per dona), Marta Huerta (roba per dona), Mireia Rius (bosses de mà), On! Credule (sabateria) i Quatre Joies (joieria). A més, també hi haurà un taller de joieria, servei de bar i l'actuació musical de la cantautora de les Terres de Ponent Marta Argilés, coneguda com Itsasgorak. Ens presentarà una proposta d'autora amb un gust d'aigua salada, on sacsejarà les emocions com la marea alta estreny la mar.

El Mercadet segueix el camí iniciat amb l’Emprencamp (Jornada d’emprenedores), ja que es basa en les mateixes premisses: la primera, la col·laboració entre dones emprenedores. La segona, demostrar que es poden fer coses interessants fora de Barcelona. Fins i tot, en un poblet de la Segarra, en un entorn idíl·lic on no hi ha cotxes ni pressa.

L’organitzadora d’aquest mercat és l’Eva Mititieri de Casa Les Germanes, multiemprenedora i empresària, enamorada de la Segarra. Entre altres activitats, dirigeix l’empresa d’importació d’eines de ferreteria “Kapataz”, gestiona la casa rural, és fundadora del “Club de les Empresadores” i co-fundadora de l’“Emprencamp”.



Etiquetes: mercat dissenyadores gramuntell segarra

Ho vols compartir?