Societat dissabte, 30 de Abril de 2022

Cursa BTT 'Limits Land Bike'


Autor: somsegarra
cartell Cursa BTT 'Limits Land Bike'
cartell Cursa BTT 'Limits Land Bike' Foto: Limits Land Bike

El 30 d'abril es celebrarà 'Limits Land Bike' una prova circular de BTT Non-Stop d'ultra resistència,amb sortida i arribada a Calaf. Té un recorregut de mitja muntanya amb quatre nivells: Extrem de 191 km, Half de 116 km, Exprés de 72 km i Popular de 22 km.

Es pot participar individualment, per parelles o per equips en diferents modalitats com: masculí, femení, mixta o e-bike. Durant el recorregut, els participants trobaran punts d'avituallament i punts de relleu d'equips (cada equip es pot plantejar la seva pròpia estratègia). L'itinerari de la prova no estarà senyalitzat i es realitzarà amb GPS, que l'organització lliurarà uns dies abans de la prova. El recorregut popular sí que estarà senyalitzat.

La cursa transcorre pels municipis de Calaf, Cardona, Solsona, Torà, Castellfollit de Riubregós, Sant Ramon, Sant Guim de Freixenet i Calonge de Segarra. Les inscripcions ja estan obertes i estan limitades a 300 participants.


Inscripcions i horaris
Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer a través de limitslandbike. La recollida de dorsals serà el divendres 29 d'abril de 16 h a 20 h a Calaf i el mateix dissabte 30 d'abril a les 04.30 h de la matinada i a les 09:30 h.

Els horaris de les sortides seran:

5.30 h matinada - Cursa Extrem
7:30 h matinada - Cursa Half
09 h - Cursa Exprés
10 h - Cursa PopularEtiquetes: cursa btt calaf

Ho vols compartir?