Societat diumenge, 19 de Març de 2023

Xino-xano, Veus de dona i natura


Autor: argençola
cartell Xino-xano, Veus de dona i natura
cartell Xino-xano, Veus de dona i natura Foto: argençola

El proper diumenge 19 de març continua el cicle de passejades llegides Xino-Xano, sortirem de la bàscula d’Argençola a les 10 del matí.

En aquesta sessió el protagonisme no serà per un únic autor o obra, sinó que podrem gaudir de múltiples veus femenines.

La periodista i gestora cultural Emma Quadrada serà l’encarregada de la selecció i de descobrir-nos autores com Maria Antònia Massanet Mayol, Robin Wall Kimmerer, Simona Škrabec, Nan Shepherd o Mary Oliver, entre d’altres. Totes elles amb un denominador comú a les seves obres, el paper que hi juga la natura.

La passejada estarà coordinada per Marta Berenguer, periodista, formada en els àmbits de la psicoanàlisi i la psicologia.

L’activitat és gratuïta i oberta a tothom i us podeu inscriure enviant un correu electrònic a: mberenguer@argencola.cat.

Xino-Xano és una passejada per l’entorn natural del terme d’Argençola, a ritme pausat, per descobrir i gaudir del paisatge amb uns altres ulls. Ens acompanyen llibres i lectures, per descobrir autors i mirades diferents, al voltant de la natura, l’ésser humà, la ruralitat i la vida.

El cicle està organitzat per l’Ajuntament d’Argençola, amb el suport de la Diputació de Barcelona.Etiquetes: xino-xano caminada i lectura argençola
Compartit per argencola.cat

Ho vols compartir?