Acte

Caminades Terminus Kalafi, Sant Pere de l’Arç-Calaf

diumenge 26 abril de 2015 a les 09:00 h a Calaf'Terminus Kalafi', caminades pel terme calafí del 1015

Del gener a l’abril es durà a terme a Calaf una activitat en motiu del Mil·lenari de la Vila, la gran caminada pel que va ser el terme de Calaf l’any 1015, any que consta en el document referent a la vila més antic. Per dissenyar la ruta els organitzadors s’han basat en la descripció feta en el document de 30 d’abril del 1015 i es seguirà els topònims de Corregó, Villalonga, Gàver, Calonge, etc, que cita el primer document, fins a tancar un cercle d’aproximadament 65 km.

El 26 d’abril, de Sant Pere de l’Arç a Calaf (16,5km), darrera etapa. Serà compartida amb el grup BTT de Calaf que farà el recorregut complet en bicicleta de muntanya (65km en una sola etapa)

Per a participar-hi cal inscriure’s prèviament a l’Ajuntament de Calaf o a l’oficina d’Informació (Plaça dels Arbres) en horari d’atenció al públic. S’obriran inscripcions a partir del dia 10 de cada mes i es tancaran un cop esgotades les places disponibles o 3 dies abans de la caminada.

El preu per a participar en cada una de les etapes és de 5 € (i inclou els trasllats en autocar per anada i/o tornada des de Calaf).
Cal portar esmorzar i beguda, i l’organització portarà cafè i aigua per a l’hora d’esmorzar. En el moment de la inscripció es facilitarà un carnet a segellar en cada caminada que donarà dret a un reconeixement final si es participa en les quatre etapes.

A l’arribada, al Castell de Calaf, es farà una recepció conjunta amb caminadors i ciclistes i es lliuraran els reconeixements.

Detall poble Sant Pere de l’Arç - Sant Pere de l’Arç
Detall poble Sant Pere de l’Arç
Autor: Ramon Sunyer
L'antic castell de Calaf reformat - Calaf
L'antic castell de Calaf reformat
Autor: Ramon Sunyer

Insertada per: Aj Calaf


Ho vols compartir?

dimarts 11 agost 2020


Login

Actes de la setmana

fins diumenge 20 setembre 2020
Concabella (Els plans de Sió)
Exposició 'Colors del nou país que estem gestant'
fins dissabte 12 setembre 2020
Cervera
Festiuada, moments d’art i marinada
fins diumenge 30 agost 2020
L'Ametlla de Segarra (Montoliu de Segarra)
Comalada Art i Paraula 2020
agenda quinzenal

vols afegir un acte?

subscriure's al canal rss Agenda