Turisme dilluns, 13 de Maig de 2013

Una quinzena d’instagramers visitaran la Segarra i participaran en el primer concurs #lasegarraclic


Autor: Redacció

La trobada comença el dijous 16 al convent de Sant Antoni de Pàdua de Torà i es centrarà en les valls del Llobregós i del Cercavins

Una quinzena d’instagramers visitaran la Segarra i participaran en el primer concurs #lasegarraclic
Una quinzena d’instagramers visitaran la Segarra i participaran en el primer concurs #lasegarraclic

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra posa en marxa el dijous i el divendres 16 i 17 de maig, una acció de promoció i difusió dels atractius de la comarca, i més concretament de la vall del Llobregós i de la del Cercavins, per mitjà d'una quinzena d'usuaris d'Instagram de les nostres comarques, de la resta de Catalunya i d'arreu de l'Estat. Aquesta trobada comptarà amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme i del Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida, així com dels ajuntaments directament vinculats als llocs que es visitaran. Hi col·laboren l’hostal Jaumet de Torà, el restaurant Can Solé Xic de Claret, el celler Comalats de l’Ametlla de Segarra i la casa de turisme rural Cal Dragó de Montornès de Segarra.

Aquesta trobada s’inicia el dijous 16, al matí, al convent de Sant Antoni de Pàdua de Torà, on es donarà la benvinguda als instagramers participants i després es visitarà el nord de la comarca. Coneixeran llocs tant emblemàtics com la torre de Vallferosa, el monestir de Cellers, Lloberola, Claret i Torà. L’endemà, divendres, els instagramers es traslladaran a la zona sud, on visitaran Mas de Bondia, Montornès, Montoliu, l’Ametlla i Granyena.
Aquests indrets seran fotografiats pels instagramers convidats que alguns d’ells tenen més de 100.000 seguidors i, les imatges captades seran pujades a les xarxes socials instantàniament, això permetrà una gran difusió de La Segarra i les Terres de Lleida a un gran públic potencial. A més, els participants en la trobada podran participar al concurs fotogràfic amb el hashtag i/o etiqueta #lasegarraclic.

Instagram és una xarxa social utilitzada per compartir fotografies mitjançant els telèfons mòbils. Amb més de 100 milions d'usuaris, s'ha convertit en una de les xarxes més concorregudes i amb més creixement arreu del món. Seguint la tècnica lomogràfica, la xarxa Instagram ofereix la possibilitat d'aplicar diversos filtres a les fotografies que els usuaris vulguin compartir. Les comunitats d'instagramers o IGers, sorgeixen de persones que s'agrupen per compartir la seva passió per la fotografia i l'afició a les xarxes socials. Aquest projecte de l’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de la Segarra pretén impulsar el turisme de la comarca per mitjà de les xarxes socials.

La torre de Vallferosa serà un dels indrets que visitaran els instagrammers - Vallferosa
La torre de Vallferosa serà un dels indrets que visitaran els instagrammers
Foto: Josep Gatnau Grau
Vista general de Montornès de Segarra a la vall del Cercavins - Montornès de Segarra
Vista general de Montornès de Segarra a la vall del Cercavins


Font: CC Segarra Etiquetes: portal segarra actualitat agenda turisme fotos viatge viatjar catalunya catalonia

Ho vols compartir?