Turisme dijous, 19 de Setembre de 2013

Cervera, terra de foc i passió, eslògan de la ciutat


Autor: somsegarra

El premi de 750 euros és pel jove cerverí Josep M. Beà i Bernaus. Hi ha participat un total de 349 persones, però només 168 vots eren vàlids.

El paer en cap, Ramon Royes, i la regidora de Turisme, Elvira Costa fan el recompte dels vots
El paer en cap, Ramon Royes, i la regidora de Turisme, Elvira Costa fan el recompte dels vots Foto: cerverapaperia.cat

El procés participatiu per escollir l’eslògan turístic de la ciutat de Cervera ha finalitzat amb un acte públic, dijous 19 de setembre a la Sala de Plens de la Paeria, de recompte dels vots emesos a les cinc propostes presentades.

La proposta guanyadora ha estat 'Cervera, terra de foc i passió', amb un total de 96 vots. La segona proposta 'Cervera embruixa' ha obtingut 37 vots; la tercera 'Cervera, es veu i es viu', 33; mentre que 'Cervera apassionant' i 'Univers Cervera' han obtingut 1 vot cadascuna.

Hi ha hagut un total de 349 vots emesos, dels quals 168 eren vàlids. La resta (181) corresponien a persones no empadronades a Cervera o a menors de 16 anys; per tant, no complien amb els requisits de participació.

Un total de 291 vots s’han emès via telemàtica, a través de la web municipal; mentre que a les quatre urnes distribuïdes a la Paeria, la biblioteca, el CAT i el Museu s’han dipositat 58 vots. El recompte dels vots ha anat a càrrec del paer en cap, Ramon Royes, i la regidora de Turisme, Elvira Costa.

La proposta guanyadora 'Cervera, terra de foc i passió' la va presentar, amb el pseudònim Sikarra, el jove cerverí Josep M. Beà i Bernaus, que s’endurà un premi de 750 euros.Font: Paeria Cervera Etiquetes: eslògan turístic cervera

Ho vols compartir?