Turisme dijous, 23 de Gener de 2014

La Diputació prioritzarà la internacionalització turística de Lleida amb Israel


Autor: somsegarra

En el marc de Fitur es mantindran contactes amb la Cambra de Comerç i Indústria Espanya - Israel i l'aerolínia El-Al per portar turistes israelians via Lleida-Alguaire

Els castells són un dels atractius  de la Segarra
Els castells són un dels atractius de la Segarra Foto: LOM

La Diputació de Lleida s'ha marcat per aquest 2014 l'objectiu d'internacionalitzar les terres de Lleida a través del turisme i amb Israel com a destinació prioritària. Així ho ha assegurat aquest dimecres el president de l'ens, Joan Reñé, en el marc de la fira de turisme Fitur, a Madrid, on un any més, el Patronat de Turisme presenta l'oferta de Lleida des de l'estand de Turisme de Catalunya. Aprofitant el certamen, està prevista una trobada entre Reñé i el vicepresident de la Cambra de Comerç i Indústria Espanya - Israel i el director general de l'aerolínia israeliana El-Al, Walter Wasercier, per presntar el projecte de rutes d'evasió de l'Holocaust 'Perseguits i salvats'.

En l’àmbit de la internacionalització, al marge d’Israel també destaca l’assistència a fires d’àmbit internacional, com la de Düsseldorf (Alemanya), Amsterdam (Benelux), Londres (Regne Unit) i Moscou (Rússia). Així mateix, es continuarà fomentant la participació del sector turístic lleidatà al programa anual de Workshops de l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i es duran a terme accions promocionals específiques als mercats internacionals prioritaris com França, Benelux i Alemanya.

Promoció de l’oferta global de les comarques de Lleida


Una de les novetats que s’ha presentat al saló és la Guia de Senderisme del Pirineu i les Terres de Lleida que ha editat el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida. La guia recull un conjunt de 26 rutes diferents ordenades per comarques i separades entre Terres de Lleida i Pirineus de Lleida. Cada ruta inclou la comarca per on discorre, un plànol, la seva altimetria gràfica i una breu descripció, llocs d’interès i pictogrames amb informació sobre la durada, el desnivell acumulat, la distancia, la dificultat, el lloc d’inici i l’època de l’any.

La guia està adaptada a les noves tecnologies, ja que amb l’activació de la ruta al GPS i mitjançant un codi QR, es podrà seguir la ruta en temps real a través del mòbil. Els mapes i els tracks GPS que porten el codi QR s’adapten a mòbils d’Android, iPhone i tabletes.

Rutes per la Vall del riu Llobregós - Talteüll
Rutes per la Vall del riu Llobregós
Foto: Ramon Sunyer


Etiquetes: promoció turisme terres de lleida

Ho vols compartir?