Turisme dissabte, 12 de Abril de 2014

Fulletons turístics amb realitat augmentada i Vesteix-te de Guissona, noves accions turístiques a la Segarra


Autor: somsegarra

L'ajuntament guissonenc promou un concurs fotogràfic a través d’Instagram amb l’etiqueta #guissonames

Les samarretes per promoure el Mercat Romà arreu
Les samarretes per promoure el Mercat Romà arreu Foto: Ajuntament Guissona

L’Àrea de Turisme del Consell Comarcal de La Segarra va presentar a la Fira Internacional de Turisme de Barcelona dos fulletons turístics de la Segarra amb realitat augmentada, per una banda el fulletó genèric turístic de la comarca anomenat Terra de Castells i Paisatges Insòlits  i per l’altra l’anomenat Castells del Sió ambdós fulletons eren una reedició amb paper de la mateixa però amb una diferència substancial, aquesta vegada s’hi ha impregnat en la portada de cadascun d’ells una codificació invisible de realitat augmentada, que sense la necessitat de codi QR i només escanejant la portada fa que s’activi la visualització “d’un vídeo dels castells del Sió” invisible a simple vista mitjançant la càmera del mòbil i, un segon botó que incita a clicar el “m’agrada del Facebook”, cosa que a la vegada permet guanyar fans a la pàgina.  

Aquesta experiència tecnològica és pràcticament pionera dins el món del turisme rural i de comarques d’interior, no tant sols a Catalunya sinó també a Espanya.

Sota el lema Vesteix-te de Guissona i segueix viatjant, la regidoria de turisme de l’Ajuntament de Guissona posa en marxa, aquesta setmana santa, un concurs fotogràfic a través d’Instagram amb l’etiqueta #guissonames.

Per participar al concurs, cal adquirir les samarretes, per un import de 10€ al Museu, a l’Ajuntament o a la botiga Artimanya. Cal portar la samarreta allí on es vagi de vacances i penjar a instagram una fotografia amb l’etiqueta #guissonames, així es donarà a conèixer el viatge de les samarretes arreu del món.

El concurs finalitza el 12 de setembre i premiarà les sis millors fotografies, destacant la originalitat i la qualitat de les fotografies presentades.

Fulletons turístics amb realitat augmentada -
Fulletons turístics amb realitat augmentada
Foto: CC Segarra


Etiquetes: promoció turística guissona segarra

Ho vols compartir?