Turisme dilluns, 3 de Octubre de 2016

Mapa excursionista de la Serra de Pinós


Autor: AjTora

Conté les 10 excursions més emblemàtiques de la zona

Presentació del Mapa excursionista de la Serra de Pinós
Presentació del Mapa excursionista de la Serra de Pinós Foto: AjTora

El divendres 30 de setembre es va presentar a la sala d'actes de l'ajuntament el nou 'Mapa excursionista de la Serra de Pinós' i el projecte 'Indrets per conèixer el territori’. Magí Coscollola, alcalde de Torà, va iniciar l’acte amb unes paraules d’agraïment als impulsors del mapa per posar en valor una part molt important del territori municipal. Posteriorment Roger Sant, autor del treball de camp, i Salvador Sala de Mont editorial van explicar amb tota mena de detalls la tasca que ha comportat la realització del mapa, que inclou informació del el patrimoni i punts d'interès que es poden trobar en les excursions.

El mapa conté les 10 excursions més emblemàtiques de la zona del centre geogràfic de Catalunya, per la Vall del Llobregós, Torà, Llanera, Ardèvol i els Plans de la Molsosa. Són excursions per fer amb família, senders de de llarga distància i també rutes amb btt.

Magí Coscollola, alcalde de Torà, presentant l'acte - Torà
Magí Coscollola, alcalde de Torà, presentant l'acte
Foto: AjTora


Etiquetes: portal torà guia torà segarra vall del llobregós lleida catalunya spain cellers vallferosa aguda claret llanera fontanet puigredon sant cerni torà catalonia
Compartit per viladetora.net

Ho vols compartir?