Turisme diumenge, 4 de Juny de 2017

10a caminada popular Coneix Calonge


Autor: editor

Diumenge 5 de juny amb sortida i arribada al poble del Mirambell

cartell 10a caminada popular Coneix Calonge
cartell 10a caminada popular Coneix Calonge Foto: Aj Calonge

El proper diumenge 5 de juny tindrà lloc la 10a edició de la caminada popular Coneix Calonge. Enguany, la caminada tindrà la sortida i arribada al poble del Mirambell, seguint el recorregut de Mirambell – La Caseta – La Casanova – Cal Seneca – La Guàrdia – Ferrera. L’itinerari té dos recorreguts: la ruta llarga, de 16,7 km.; i la ruta curta, de 11,7 km. La caminada transcorrerà per tres termes municipals: Calonge de Segarra, Calaf i Pujalt.

La sortida serà a les 9 del matí de la plaça del poble de Mirambell. El lliurament dels tiquets de l’esmorzar serà entre les 7.45 h i les 8.45 h del matí del mateix dia a la plaça del poble. Tant l’esmorzar com l’avituallament són gratuïts per als inscrits.

La inscripció a la caminada és obligatòria i gratuïta, i el termini finalitza el proper 1 de juny. Per a inscriure-us truqueu a l’Ajuntament de Calonge de Segarra, al telèfon 93 868 04 09 (de dilluns a divendres, de 9 h a 14 h) o bé envieu un correu electrònic a l’adreça:calonge@diba.cat. Al fer la inscripció cal indicar nom, cognoms i adreça de la persona inscrita. S’admetrà un màxim de 300 participants.


10-Caminada-Calonge-planol.pdfEtiquetes: caminades calonge de segarra
Compartit per viladetora.net

Ho vols compartir?