Turisme dissabte, 12 de Octubre de 2019

El 12 i 13 d'octubre portes obertes a la torre de Vallferosa (JEP)


Autor: AjTora

En motiu de les Jornades Europees del Patrimoni

La torre de Vallferosa  del segle VIII és una de les torres més espectaculars d'Europa
La torre de Vallferosa del segle VIII és una de les torres més espectaculars d'Europa Foto: AjTora

El dissabte 12 i diumenge 13 d'octubre al matí es realitzarà una jornada de portes obertes a la torre de Vallferosa i tothom qui vulgui podrà visitar-la de franc. L'horari de les visites acompanyades serà a les 11h i a les 12:30h. i cal realitzar reserva. El motiu és la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni (JEP), que se celebraran els dies 11,12 i 13 d'octubre de 2019.

La visita inclou la torre de Vallferosa, l'església de Sant Pere i les cases del poble de Vallferosa. La torre de Vallferosa és un monument únic del segle VIII de 31 metres d'alçada i 13 metres de diàmetre de la base. Es troba en un estat de conservació molt bo i es pot accedir fins a dalt de tot.

Les Jornades Europees del Patrimoni són la manifestació cultural participativa més important d'Europa en relació al patrimoni. El caràcter de les activitats de les JEP contribueix a reunir als ciutadans i posa en relleu la dimensió europea i el valor del patrimoni cultural en 50 estats signataris del Conveni Cultural Europeu. Cada any s'organitzen més de 70.000 actes per tal de contribuir a la presa de consciència sobre el patrimoni comú d'Europa i la necessitat constant de la seva protecció, així com per crear experiències de patrimoni cultural compartit, promoure la inclusió i fomentar la creativitat i la imaginació.

Església de sant Pere de Vallferosa - Vallferosa
Església de sant Pere de Vallferosa
Foto: Ramon Sunyer
Dalt la torre - Vallferosa
Dalt la torre
Foto: Ramon Sunyer
visita a l'antic poble de Vallferosa - Vallferosa
visita a l'antic poble de Vallferosa
Foto: Ramon Sunyer


Etiquetes: visites torre vallferosa jep torà
Compartit per viladetora.net

Ho vols compartir?