Cultura dissabte, 27 de Abril de 2019

Concert de la Banda de Concabella


Autor: somsegarra
Concert de la Banda de Concabella
Concert de la Banda de Concabella Foto: Pablo Bustos

La Banda de Concabella actuarà el dissabte 27 d'abril, a les 19.00 hores, al Castell de Concabella. Amb Víctor Lleixà a la direcció, oferirà un programa amb obres de Van der Roost, De Haan, Shore, Sinatra, Coldplay, Martínez, Bou, Carceller i Millet.

La Banda de Concabella està formada per músics de l'antiga Associació Musical del Prat de Llobregat i de l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Va debutar el 2016 i des d'aleshores ha participat amb un concert anual en la temporada d'activitats de l'associació cultural Amics del Castell de Concabella.

Víctor Lleixà és clarinetista de l’Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida. Va obtenir el títol superior de clarinet al Conservatori del Liceu, així com el nivell superior de direcció d’orquestra i banda a l'Escuela de Dirección de Orquesta y Banda Maestro Navarro Lara. És el director de les bandes de Montblanc i Bellpuig. Actualment desenvolupa la seva activitat pedagògica a l’Escola de Música Municipal de Bellpuig, de la qual és el director.

El concert està organitzat per l'associació cultural Amics del Castell de Concabella i l'Ajuntament dels Plans de Sió.

Preus de l'entrada: 10 € per als socis dels Amics del Castell de Concabella i menors d'edat i 13 € per als no socis.

Adjuntem una foto de la banda de Pablo Bustos.



Etiquetes: concert banda concabella

Ho vols compartir?