Societat divendres, 8 de Agost de 2014

Dos morts en un xoc frontal a Cervera


Autor: somsegarra

Un veí de Cervera, de 64 anys, i un de Tàrrega, de 44, cap de redacció del diari Segre

Dos morts en un xoc frontal a Cervera
Dos morts en un xoc frontal a Cervera Foto: ACN

Dos conductors morts és el balanç negatiu de l’accident de trànsit ocorregut aquesta matinada al quilòmetre 516,5 de la carretera N-IIa a l'altura de Cervera en el que han col·lisionat frontalment una furgoneta i un turisme. Com a conseqüència d'aquesta forta topada, els conductors i únics ocupants d'ambdós vehicles han mort. L'ocupant de la furgoneta era J.Ramon R.C  de 64 anys i veí de Cervera. El del turisme Jordi Gabernet, de 44 anys, veí de Tàrrega, el cap de redacció del diari Segre i responsable de la secció de Comarques,

Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís del sinistre a les 00.02 hores i, al lloc dels fets, han acudit quatre patrulles de Mossos, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Jordi Gabernet i Castelló tenia una dilatada carrera periodística al 'Segre', on va començar a treballar fa més de 20 anys i on s'havia especialitzat en temes de comarques. També era el responsable de política d'aquest mitjà de comunicació, que ha qualificat l'incident com un cop 'molt dur'. 'Et recordarem sempre', afirma en la seva plana web el diari.



Etiquetes: accidents trànsit cervera segre

Ho vols compartir?