Acte

Concert 15 anys de la Coral Sant Ramon

diumenge 10 abril de 2016 a les 19:00 h a Sant Ramoncartell Concert 15 anys de la Coral Sant Ramon

La Coral de Sant Ramon celebra els seus 15 anys cantant i fent música amb un Concert de commemoració el diumenge 10 d’abril a les 7 de la tarda al Santuari.

La Coral presenta un programa amb obres directament extretes dels manuscrits, inèdites per a la Coral. Les següents peces musicals són: Salve Regina de Claudio Monterverdi, Stabat Mater de Quirino Gasparini (cantada sols per dones), Misa Por Defunctis d’Esteban Salas i finalitza el Concert amb Va Pensiero de l’òpera “Mabuco” de Verdi. Com a solistes convidades hi ha la Núria Mas (Conservatori de Cervera) i membres de l’Orquestra Julià Carbonell i l’Escola de Música d’Olesa. També participaran antics cantaires de la Coral i cantaires de les corals de la Federació Catalana d’Entitats Corals de municipis com Santa Coloma de Queralt, Calaf, Santa Margarida de Montbui i Sant Quinti de Mediona.

És la primera vegada que la Coral de Sant Ramon canta amb l’acompanyament d’un grup de Cambra i Solistes, amb unes obres de marcat context religiós. El concert serà el resultat d’un treball important dels cantaires i la directora Anna Gascón. Segons la directora, 'aquest concert té quelcom d’especial a diferència d’altres concerts realitzats per la Coral perquè cantaran acompanyats i les peces musicals seran de major dificultat per als cantaires, fet rellevant per a la seva formació donat que ha sigut necessari un treball laboriós i tenaç per part de tots'.

Actualment, la Coral de Sant Ramon compta amb 37 membres.
Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?