Acte

9a edició Bellprat, Vila del Llibre

Del dissabte 4 al diumenge 5 juny 2016 a Bellpratcartell 9a edició Bellprat, Vila del Llibre

Els dies 4 i 5 de juny Bellprat es transforma per acollir una nova edició de la Vila del Llibre. Durant tot dissabte i diumenge, aquest petit poble es convertirà en el destí dels amants de la literatura que vulguin conèixer les novetats editorials a través dels seus escriptors. 28 editorials s’instal·laran a la vila, que enguany dedicarà un espai exclusiu als llibres d’artistes.

L’actriu Montserrat Carulla serà l’encarregada de donar el tret de sortida a la 9a edició de la Vila del Llibre. Ho farà des de la taula rodona inaugural, que tindrà lloc dissabte a les 12 del migdia i que donarà pas a una conversa entre Santi Vidal i Marina Llansana sobre el llibre 'Una constitució per a Catalunya'.

La celebració d’aquest cap de setmana també servirà per inaugurar oficialment la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya. Bellprat apadrinarà Cervera, que a partir del setembre es convertirà en la segona Vila del Llibre d’aquesta xarxa. La capital de la Segarra serà l’escenari d’una gran fira del llibre que se celebrarà el 22 i 23 d’octubre

Programa-Bellprat-Vila-del-Llibre-2016.pdf

Insertada per: Somsegarra


Ho vols compartir?