Cultura dimecres 30 octubre 2013

Gemma Casamajó, guanyadora del 5è premi Jordi Pàmias


Autor: somsegarra

El jurat ha valorat especialmente l’originalitat, amb un tractament molt interessant i ben aconseguit d’una ficció genealógica,

Gemma Casamajó guanyadora de la cinquena edició del premi Jordi Pàmias
Gemma Casamajó guanyadora de la cinquena edició del premi Jordi Pàmias Foto: Ajuntament Guissona

Gemma Casamajó i Solé, periodista i poeta, és proclama la guanyadora de la cinquena edició del premi Jordi Pàmias amb l’obra Terra Campa. Vida i mort de la família Farràs Montardit. Una obra en la que el jurat ha valorat especialmente l’originalitat, amb un tractament molt interessant i ben aconseguit d’una ficció genealógica, on es barreja la poesía pròpiament dita amb fragments de narrativa que tenen, entre altres, l’objectiu de situar els diferents poemes.

Gemma Casamajó, nascuda a La Portella (Lleida) el 1974, és periodista i poeta. L’any 1999 va ser guardonada amb el premi Les Talúries pel llibre Bloc de notes . Actualment alterna la seva tasca docent a la facultat de Ciències de la Comunicació amb la crítica literària al suplement Presència.
 
Recordar que en aquesta edició s’han presentat cinquanta-cinc obres, les quals són valorades majoritàriament per una gran qualitat i enguany, es valora també la vocació experimental d’alguns dels poemaris presentats.
 
L’acte ha estat musicalitzat amb l’arpa de Berta Puigdemasa.Etiquetes: premis literaris poesia jordi pàmias

Ho vols compartir?