Cultura dilluns, 24 de Març de 2014

Dia Mundial de la Poesia a la Segarra


Autor: somsegarra

Cervera i Guissona han programat actes

Lectura de poemes a la font de l'Estany
Lectura de poemes a la font de l'Estany Foto: Ajuntament Guissona

El passat divendres es celebrà a Cervera el Dia Mundial de la Poesia. L’acte va consistir en la lectura de poemes en diverses llengües per part dels alumnes de l’Aula de Llengua i el Centre Espígol a la Biblioteca Josep Finestres de Cervera.

Per part del Consell Comarcal hi assistiren el President del Consell Comarcal, Adrià Marquilles, i el conseller comarcal de Cultura, Ramon Pintó, que han fet la lectura de poemes.

L’acte va ser organitzat conjuntament amb la Paeria de Cervera, el Consell Comarcal, el Centre Municipal de Cultura i el Consorci per la Normalització Lingüística.

El dissabte, a la la Font de l’Estany de Guissona, es va realitzar la celebració conjunta del Dia de la Poesia i del Dia de l'Aigua. L'acte es realitzarà a la Font de l'Estany a 2/4 de 6 de la tarda. El David Castellana va fer una explicació sobre l’ús de l’aigua i els assistents van poder visitar el pou de l’estany. També es van realitzar diferents experiments amb aigua per conscienciar de l’ús sostenible de l’aigua i de la necessitat d’estalvi de la mateixa. La jornada va cloure amb la lectura de diferents poemes de Jordi Pàmias introduïts pel poema escrit en motiu del dia mundial de la poesia, per la tarragonina Montserrat Abelló, 'Tan sols la paraula nua'.

Homenatge al dia de la poesia -
Homenatge al dia de la poesia
Foto: Som Segarra
celebració del Dia Mundial de la Poesia - Cervera
celebració del Dia Mundial de la Poesia
Foto: CC Segarra
celebració del Dia Mundial de la Poesia - Cervera
celebració del Dia Mundial de la Poesia
Foto: CC Segarra
Celebració a la font de l'Estany - Guissona
Celebració a la font de l'Estany
Foto: Ajuntament Guissona


Etiquetes: celebracions dia mundial poesia

Ho vols compartir?